Mumble Discussions: JEG LEVER (50%)

 • S o u t h e r n

  mumbled "JEG LEVER (50%)"

  1 Like
  Halløj til alle jer derude!  Jeg ved ikke om I har savnet mig, men hvis I har så vil jeg bare meddele at jeg altså stadig er i live, men desværre ikke har haft så meget tid til movellas og at skrive som jeg kunne have ønsket mig.
  Min virkelighed er nu den at jeg går på Pre-IB (første år af den internationale studentereksamen IB) og det er *please excuse my French* fucking hårdt. Og det er ekstremt tidskrævende. Men jeg holder meget af det! <3

  Hvordan går det med jer andre? Sker der noget spændende i jeres liv? Og er der nogen andre nye 1.G'ere (eller eventuelt Pre-IB'ere eller IB1's) der vil fortælle om jeres oplevelser? Jeg vil rigtig gerne høre dem :D

  C. R. Håkansson
  1 years ago
  1 Like
  Jeg er 1.G'er :D En af mine veninder skiftede fra IB til mit gym, fordi hun ikke kunne få Musik A - men hun var også vildt glad for IB :D
  P_i_n_k
  1 years ago
  1 Like
  Vi har savnet dig rigtigt meget
  The Gemini
  1 years ago
  1 Like
  Årh hej! Alt for længe siden. Lyder virkelig fedt med IB!
  Du har været savnet<3