Mumble Discussions: Problemer på Movellas!

 • Idapigen1980

  mumbled "Problemer på Movellas!"

  3 months agoReply
  1 Like
  Ih, hvor det dog trætter mig, at Movellas har konstante problemer :( De billeder som jeg sætter ind i mine kapitler, ændrer sig konstant, og det TRÆTTER mig, at jeg skal gå evindeligt mange kapitler tilbage i mine historier for at rette de skide billeder hele tiden! Hvorfor gør Movellas det her? Er det stadigt en masse virus, som i kæmper med herinde?

  Jeg burde være ligeglad, men det er jeg ærligt talt ikke, for hver gang jeg langt om længe har fået ændret alle mine billeder til de var ved udgangspunktet, så bliver de rettet om til andre billeder der høre til kapitler langt langt langt tilbage i mine historier. :(

  Hvad kan jeg gøre? Hvad kan I gøre?

  *SUK*
  Forfatter Amanda Juhl
  Og netop derfor bruger jeg ikke billedfunktionen ;)
  Idapigen1980
  3 months ago
  Ja, det har selvfølgelig sine fordele @[Forfatter Amanda Juhl] men nu har jeg selv brugt billedfunktionen længe, så der kunne det faktisk være rart hvis det fungerede ordenligt.
  Lukas. I. C.
  3 months ago
  1 Like
  Kan virkelig godt forstå det :( Synes også ærligt at det er trist med den manglende trailer funktion, savner det SÅ meget :(
  Idapigen1980
  3 months ago
  1 Like
  Oh ja! Den savner jeg også :( Det er som om at Movellas er gået lidt nedenom og hjem siden de første problemer satte ind for over et år siden. Det er trist - Virkelig trist :(
  Lukas. I. C.
  3 months ago
  1 Like
  Uff, føler det må være mere end et år siden :( Men ja, det eneste jeg er glad over er at vi kom tilbage til at kunne skrive historie igen, og at vi har fået ny community manager. <3 Håber bare Movellas snart for fixet deres fejl herinde, for billeder/trailers/alt det visuelle har altid også spillet en stor rolle herinde, i hvert fald for rigtig mange af os jo. <3
  Idapigen1980
  3 months ago
  1 Like
  Ja, det har det bestemt! Trailerne har blandt andet bidraget til at fange læsernes opmærksomheder på en højere plan og få et bredere indblik i hvad der blandt andet vil komme til at ske i historien. Det er jo lidt det samme princip med biograftrailere. Det er langt mere spændende at gå ind og se en film, som man har set en trailer af, som har fanget ens opmærksomhed yderligere, end at gå in og se en film, man ikke rigtigt har noget indblik af hvad der kommer til at foregå. Det er det samme med bøger. Man går jo ikke bare ind på biblioteket eller en boghandel for at rive en bog ned, som man ikke har læst på hverken omslaget eller om hvad den handler om - hvis du forstår hvad jeg mener her? ;)
  Lukas. I. C.
  3 months ago
  1 Like
  Totalt, er fuldstændig enig! Det har bidraget så meget til at fange folks opmærksomhed; og jeg kan også selv mærke, at jeg mangler at se nogle visualiseringer af folks historier, der – som du siger – kan vise plottet lidt yderligere :) Man kan jo nærmest også lave den parallel med at man siger på datingsider, at der er en LANGT større chance for at blive bemærket, for de profiler med billeder på. xD Det gør altså bare noget, når der er noget ekstra materiale.
  Idapigen1980
  3 months ago
  1 Like
  Kunne ikke være mere enig. Det er jo altid førstehåndsindtrykket der spiller en væsentlig rolle. ;)
  Louise B
  3 months ago
  1 Like
  Ah, jeg så lige kommentaren med traileren, og jeg giver jer ret. Traileres var også det som fangede min opmærksomhed, INDEN jeg gik i gang med en historie. Og hvad der angår billede problemet, så oplevede jeg det også selv, og har måtte sådan slette hele historien og oprette en ny en før at den stoppede med fejlen (heldigvis var historien ikke udgivet på daværende tidspunkt). :)
  T.M.Kaur
  3 months ago
  1 Like
  Hm, har selv oplevet problemer med trailer, men ikke rigtigt billedfunktionen. Nogen af problemerne kommer måske i forbindelse med at Mov er ved at ændre nogle ting her på siden, men jeg kan lige høre mig ad senere her i weekenden :D