Competitions

Netflix på Movellas

1
by , Monday October 26, 2015
197
Netflix på Movellas

 

Elsker du også serier på Netflix?

Nu har du muligheden for at skrive din egen serie på Movellas

 

Billeder: © Netflix og Gyldendal

 

 

Du kender det godt ik? Det der med at krybe i skjul med en god bog, hvor man bare sluger kapitlerne et for et uden at tænke på tiden eller verden udenfor. Samme følelse af at alt andet forsvinder, mens man selv opsluges af et alternativt univers gælder for serier. Selvom vi elsker bøger på Movellas, er vi også ret vilde med serier, og redaktionen her på Movellas har brugt mange eftermiddage og aftener på serier som The 100, House of CardsBreaking Bad, Orange is the new black, Narcos og mange, mange flere...

 

 

 

 

Er du også helt vild med serier og drømmer du måske om at skrive din egn serie? Så læs bare videre. I samarbejde med Netflix og Gyldendals Forlag starter vi nu den helt store serie-konkurrence her på Movellas, og det er kun fantasien der sætter grænser! Er du også én af dem der bliver helt trist indeni når det sidste afsnit af din yndlingsserie er rullet over skærmen? Kan du mærke hvordan den kolde sorte skærm pludselig fylder hele rummet, og savnet efter dine elskede karakterer lægger sig over dig som et tungt tæppe? Så er det nu du skal tage sagen i egen hånd og skrive videre på historien, så den lever lidt endnu, i dig.

 

 

 

Hvad du skal gøre: 

Det hele handler om at skrive en god serie, som folk har lyst til at læse og følge. Det handler om at fange sin læser, så denne næsten ikke kan vente til næste afsnit bliver publiceret. Ligesom du kender det fra de serier du selv følger. Derfor kører konkurrencen også i hele 3 måneder, med rigelig tid til at få skrevet på og opdateret din historie med nye afsnit.

 

Det er op til dig om du vil skrive videre på en allerede eksisterende serie fra Netflix eller om du har lyst til at opfinde din egne serie, med plot, personer, intriger og forviklinger. Det er også dig der bestemmer om du vil afslutte din serie eller om du vil lave den Netflix inspireret og lade den køre i flere sæsoner. Det kan være en bestemt sæson du gerne vil have skal tage en ny og spændende drejning, måske vil du gerne skrive nogle personer du savner ind i serien igen, give dem en ny skæbne eller måske vil du give serien en alternativ slutning eller begyndelse. 

 

Mulighederne er mange! Eneste krav er at det skal være en serie der har kørt eller kører på Netflix. For at kunne vinde konkurrencen skal din historie mindst have 7 kapitler/afsnit, og hvert kapitel skal mindst fylde 2.000 tegn. Dine valgmuligheder i denne skrivekonkurrence er altså:

 

 

Skriv en historie baseret på din yndlingsserie fra Netflix. 

 

Skriv din helt egen serie. Her opfinder du selv hele handlingen, hvem personerne er, plottet og hvor den foregår. 

 

 

 

Det du kan vinde:

 

1. Plads: Vinder 1 års gratis gavekode til Netflix, sponsoreret af Netflix, bogen Orange er det nye sort som er den sande historie bag Netflix-serien, sponsoreret af Gyldendal og et gavekort til Amazon.com på 15 §.

 

2. Plads: Vinder 1 års gratis gavekode til Netflix, sponsoreret af Netflix og bogen Orange er det nye sort som er den sande historie bag Netflix-serien, sponsoreret af Gyldendal

 

3. Plads: Vinder 1 års gratis gavekode til Netflix, sponsoreret af Netflix og bogen Orange er det nye sort som er den sande historie bag Netflix-serien, sponsoreret af Gyldendal

 

 

 

 

 

 

 

Følg Gyldendals Forlag på Facebook her

 

Følg Netflix Danmark på Twitter her og på Facebook her

 

Loading ...