Competitions

Skriv om en destination

4
by , Monday August 13, 2018
37
Skriv om en destination

Drømmer du dig også tilbage til din seneste ferie?

Tag os med på en rejse, og vind fede præmier!

 

Blyant og notesblok, tjek.  Computer eller tablet med skrivedokument, tjek.  Sommernostalgi, tjek. Ideer og skrivelyst, tjek. Så behøver du såmænd ikke mere for at rejse tilbage til den ideelle sommerferie med os.

 

Sommeren er endnu over os, og årets længste (og bedste!) ferie er højsæson for rejser til nye og fremmede lande. Hvad enten du har været langt sydpå, på fjeldvandring i norden eller blot chillet derhjemme i sommerhuset, er der helt sikkert en spændende historie at fortælle – og det er præcist, hvad denne konkurrence går ud på. I takt med at det så småt er blevet tid til skolestart, håber vi, at I vil gå sammen med os om at drømme os tilbage til gode sommerferieminder. 

 

I min familie har vi altid elsket at rejse, og jeg er bestemt ingen undtagelse! Vi har tilbragt mange af vores somre i de sydeuropæiske lande, men er også af og til rejst til USA eller Canada for at kunne vende hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og glade minder. Uanset hvad vi oplever, mister vi dog aldrig vores blod på tænderne efter nye eventyr, og vi har altid gang i planlægningerne af vores tur til den næste destination, vi drømmer om. Har du også mange historier fra tidligere rejseoplevelser? Eller nøjes du med at drømme dig til palmestrande og smukke landskaber? Så skal du til at i gang med skrivningen!

 

Du har helt frie tøjler til, hvordan din historie skal bygges op – om du vil skrive en novelle, en længere historie, et digt eller noget helt fjerde, er op til dig. Du må deltage ligeså mange gange du vil, du må dog ikke opdatere din historie mellem slutdatoen og offentliggørelsen af vinderne. Udover det skal dit bidrag overholde én af følgende muligheder:

 

  • Skriv en historie om din drømmeferie. Er det en tur til Australien og se koraler og delfiner, shopping på Manhattan med din bedste veninde eller teltcamping i Pyrenæerne? Det er kun din fantasi, der sætter grænserne!
  • Tag udgangspunkt i en særlig oplevelse, du har haft på en sommerferie. Måske har du været på en helt speciel rejse, du altid husker tilbage på i ferierne eller mødt en særlig person? Du må gerne digte lidt videre på den virkelige historie – eneste krav er, at historien skal tage udgangspunkt i noget, du har oplevet.
  • Brug billedet i denne blog og skriv din historie ud fra det. Hvilken historie kan det fortælle?

 

I dit resume skal du angive, hvilken mulighed du har valgt.

 

Og nu til præmierne: 

1. pladsen vinder et Supergavekort på 200 kr., som bl.a. kan bruges til iskaffe fra Espresso House, en god bog fra Saxo og lækker mad fra Just Eat.

2. pladsen vinder et Supergavekort på 150 kr.

3. pladsen vinder et Supergavekort på 100 kr.  

 

Vi oplever, at det varierer med, hvor mange deltagere der er til hver af vores konkurrencer. Derfor vil vi gerne kunne bruge flere ressourcer på dem, der er populære, hvorfor vi håber, at I har forståelse for, at vi har besluttet os for at afskaffe 3. pladsen, hvis der er færre end 30 bidrag, 2. pladsen hvis færre end 20 bidrag og ultimativt 1. pladsen hvis færre end 10 bidrag. Selvom vi anerkender, at der på trods af mangel på deltagende historier kan være nogle guldklumper blandt dem, der er der, går det i sidste ende ud over vores evne til at skabe diverse andre nye konkurrencer, og vi vil rigtig gerne fortsætte med at kunne lave ting til jer. Det håber vi inderligt, I kan tilgive os for. 

 

Nu, hvor dét også er blevet sagt, håber vi, I har haft en rigtig dejlig sommerferie, og så glæder vi os til at læse, hvad I kan komme op med. 

 

Tak til Thilde N for at hjælpe med at stable denne konkurrence på benene!

Loading ...