Uanerkendte forfattere

A list with 7 people by Adison
Created: 7 Dec 13 ● Last updated: 3 years ago

Forfattere med under 100 fans, der fortjener lidt mere opmærksomhed (ikke i rækkefølge)!

 • 1
  Matia
  Stories by the author7Fans of the author71Comments posted to stories by author1763
  Hvad vil du have mig til at sige?   
  Så vidt jeg ved, er Matia. ikke ældre end de 13-14 år, og derfor overrasker det mig, at hun samtidig er en af de dygtigste forfattere på Movellas.
 • 2
  Ane K.
  Stories by the author0Fans of the author82Comments posted to stories by author897
  Jeg er desværre holdt med at bruge denne profil. Udgivelser: - Novellen "Porcelæn" i novellesamlingen "Kosmisk kaos" | Udgivet i forbindelse med mit ophold på Brønderslev forfatterskole i sommeren...   
  Ane K. skriver virkelig smukt. Det er ordet. Hendes sprog er så smukt, og jeg føler, man ser drengene fra en helt ny vinkel, når man læser noget af hende.
 • 3
  Nathalie.
  Stories by the author19Fans of the author53Comments posted to stories by author990
    
  Nathalie. er en henrivende forfatter! Alle hendes historier er så tankevækkende, og jeg føler mig altid lidt tvunget til at læse (eller bare skimme) hendes historier, da idéerne virker så spændende, og så kan jeg bare ikke lade være.
 • 4
  Nellie B.
  Stories by the author5Fans of the author78Comments posted to stories by author1585
  31/05-2013 - @1DThisIsUs klikkede på mig og følger mig nu på Twitter. Jeg kan stadig ikke fatte det. "I'm just a girl who can't fix up the mistakes I made. And of course, no one can forgive me for that."...   
  Nellies sprog er fænomenalt! Hendes grammatik er i top og det hele, og så er hendes idéer også tit noget, der falder i min smag.
 • 5
  Cecilie Elvira
  Stories by the author2Fans of the author18Comments posted to stories by author168
  jeg er et sekstenårigt vinterbarn. født drømmer, med en forkærlighed for genbrugsbutikker, planter, bøger, storbyer og lyskæder jeg er mindre begejstret for kød og dårlig karma "i can't explain...   
  Ikke bare er hun min manager (luls) - Ceci er også en fantastisk pige, der forstår verden på et helt nyt plan. At læse noget af hende er som at se verden som en fugl, for hun er simpelthen bare en ægte wallflower.
 • 6
  Valentina
  Stories by the author2Fans of the author28Comments posted to stories by author142
  OK Go   
  Jeg er vild med den måde, Valentina skriver på. Der er noget over måden, hun formulerer sig på, der giver mig lyst til at drikke en kop sort kaffe, selvom jeg ikke kan lide det.
 • 7
  hallelujah
  Stories by the author1Fans of the author26Comments posted to stories by author28
  “There is no greater agony than bearing an untold story inside you.”   
  Hun overtog "Baby I'm on My Knees", og wow, hun gjorde det med STORM! Elsker hendes skrivemåde - hun fortjener mange flere læsere (selvom hun har en del).

Comments (17)