Trekløveren

Trekløveren er en skildring af vores liv på godt og ondt. Vi vil skrive om alt og intet, om humor og seriøsitet. Men mest a alt om vores tossede eventyr der ofte ender galt.

22Likes
35Comments
5725Views
AA

1. Indtroduktion

Den 15. maj 2012

 

Vi i trekløveren vil gerne byde jer alle velkommen på de forreste pladser til at læse om vores vanvittige eventyr og spøjse hverdag. En lille introduktion af os er måske på plads.

 

C er en smølf. Næsten bogstavelig talt i hvert fald. Hun er lille, har en smule skinger stemme og den vildeste personlighed! Hun er alle vegne og ingen steder på en gang, og "nyder" at drille S og N. Men inderst inde hævder hun nu at være en engel. Hun har en hest som hun elsker over alt på jorden på trods af mange underlige diskussioner når der rides. C hedder Fluen på Movellas.  

S er en høj fyr på omkring 190 med det sødeste smil, den dårligste humor og det kæreste grin. Han er genert men kærlig og er det eneste mandlige individ i gruppen. Han bliver ofte drillet kærligt af N og C men det ender ofte i et stort grineflip hvor C og N ikke kan få luft. Han er allergisk overfor næsten alt, det indebærer også husdyr og nødder. Dette resulterer i at han tager piller hele vinterhalvåret for at kunne være i selskab med C og N da de er fyldt med dyrehår. S hedder Saltlakridsen på Movellas.

N er en middelhøjde og en smule overvægtig, og stære blind på det ene øje. Hun har en sjov og anderledes humor og har en tendens til altid at "mobbe" C. Hun elsker at læse, og så er hun mesterstalker på facebook. Hun har et eller andet med dyr, og kommer der en sød hund forbi på gaden stopper hun ofte hele kløveren for at snakke med den. Og så har hun huset fuld af katte. N hedder Kløverblomst på Movellas.

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...