Uelsket

Det her er historien om Nanna der føler sig glemt og uelsket af sin far.
han kommer aldrig og hører hende spille. musik er noget af det vigtigste i hendes liv. Historien relaterer til mig og min egen far. Håber i kan lide den:)

5Likes
2Comments
1331Views
AA

1. Han kommer ikke!

Klokken ringede. Skolen var slut for i dag. Elever strømmede ud fra skolen, klar til weekenden. Nanna gik i 7. Hun var helt anonym. Hun var god til dansk og matematik, var okay til engelsk. Havde gode venner. Hun var også glad for sin fritidsinteresse, hun spillede klaver. Alt i alt var Nanna helt normal.

”Kan du være sammen i dag?” spurgte Emma. Emma var Nannas veninde. De var sammen næsten hver uge.

”Nej, det kan jeg ikke,” svarede Nanna.

”Hvad skal du?”

”Jeg skal spille koncert i aften.”

”Kommer din far?”

”Sikkert ikke.” svarede Nanna trist.

Nanna havde gået til klaver i 5 år snart. Hver gang hun havde en koncert kom hendes mor der elskede klassisk musik, hendes lillesøster Stine og hendes storebror Tobias. Hendes mor og far var blevet skilt næsten lige efter Stine var blevet født. Stine gik i 1. klasse nu.

”vi ses på mandag.” råbte Emma.

”vi ses.” råbte Nanna tilbage.

 

Nanna smed jakken i entreen. Hendes mor råbte fra køkkenet:” Nanna? Skynd dig, du kan lige nå at tage et bad før aftensmaden.” Vibeke dukkede op i køkkendøren. ”kommer far i aften?” spurgte Nanna. Vibeke smilede til hende:” Han har sagt at han godt kan. Skynd dig nu, der er mad om 3 kvarter.” Nanna gik ud på badeværelset. Hun tog sit tøj af og hoppede ind under bruseren. Hendes mor havde godt nok sagt at far kom, men det havde han lovet før. Han kom til Stines gymnastik opvisninger og hver gang Tobias skulle spille kamp. Nanna var begyndt at føle sig uelsket og uvigtig. Hendes mor trøstede hende og sagde at far havde travlt. Men Nanna bad faktisk ikke om at han kom hver gang. Men bare én gang. I de 5 år hun havde spillet havde hendes far aldrig hørt hende. Han vidste faktisk ikke hvordan hun spillede. Hun slukkede for bruseren.

Efter at have tørret sig tog hun sin badekåbe på. Hun gik ind på sit værelse og ledte efter det tøj hun skulle have på. Hun fandt en hvid top og en blå nederdel. Hun ville have en blå cardigan over toppen. Hendes hår var ved at tørre og de mørke krøller ved at vende tilbage. Normalt gik Nanna sjældent med make-up men i aften tog hun lidt mascara på og lipgloss på læberne. Et hvidt hårbånd holdt håret væk fra ansigtet. Hun tog nogle blå øreringe i som hun havde fået af Susanne, fars kæreste gennem 2 år. Hendes mor råbte at der var mad, Nanna skyndte sig ud. De skulle have spaghetti. Tobias og Stine sad allerede og ventede.” Nå, nå, nå, hvem har du pyntet dig for?” Tobias drillede hende meget.

”Du har måske glemt at jeg skal give koncert i aften, og der vil jeg ikke ligne en lille hundehvalp der har sovet i en mudderpøl. Som dig.”

”SÅ! Nu skal i ikke skændes.” Vibeke satte maden på bordet.” Så spiser vi.”

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...