There's a Thing Called Luck - One Direction - del 3

74155386
Emma mødte One Direction i sommerferien i Grækenland, hvor hun blev venner med dem. Siden da har hun besøgt dem i efterårsferien i London, hvor hun lærte alle drengene bedre at kende, samt deres kærester. Nu har Emma været så heldig at blive inviteret med til New York, når drengene skal spille på Madison Square Garden, og hun har fået lov til at bringe hendes dødeligt jaloux veninde, Annasofie, med.
Annasofie er selv kæmpe fan af drengene, og imens Emma var på ferie hos 1D i efteråret, skrev hun til Harry, at Emma havde sagt at de var kærester, hvilket de ikke var. Hun gjorde det for at skabe splid mellem drengene og Emma, som hun jo var så umådelig jaloux på. Men hvad hun ikke vidste var, at Harry selv havde følelser for Emma, og Emma også havde for Harry, så de endte med at kysse hinanden lige før, Emma skulle tilbage til Danmark.
Hvad vil der ske når Harry møder Annasofie? Og når han ser Emma igen?
Læs med her :-)

AA
aa

1. Savn

Jeg hørte den brummende lyd af en motor der startede, det var flyets motor. Jeg greb fat i Annasofies hånd, og stak hende det største smil i verdenshistorien, "glæder du dig?"

Hun nikkede ivrigt, og gengældte mit smil, "jeg ved ikke helt hvordan jeg skal have det med det" sagde hun så. 

"Hvad mener du?" Spurgte jeg hende, mens mine øjne flakkede fra hende til vinduet, vi bevægede os nu. 

"Jeg mener, jeg ved ikke om jeg skal glæde mig til at møde din kæreste, er han ikke nærmest det? Eller om jeg skal glæde mig til at møde mine idoler" sagde hun hurtigt. Jeg sendte hende et smil, og klemte hendes hånd en gang. 

"Sådan havde jeg det også i efterårsferien, men nu, nu har jeg ligesom vænnet mig til tanken om, at de dem, og nu er de bare de mest fantastiske venner man kunne tænke sig, som oven i købet synger helt vildt godt, og laver god musik, så jeg klager ikke" sagde jeg med et grin til sidst. Annasofie sendte mig endnu et sødt smil, og sagde så: "så glæder jeg mig bare til begge dele." 

Vi sad I et rimelig lækkert fly på vej til New York, hvor vi skulle møde drengene på et sikkert også rimelig fedt hotel. Flyet var stort, med plads til benene, og varm mad på turen. Vi havde desuden også små fjernsyn i sæderne, selvom det vidst ikke var det helt store, det var bare mig, der aldrig havde fløjet længere end tre timer til Grækenland, der ikke kendte til dem, så jeg var blevet glædeligt overrasket, da jeg så dem. Det var drengene, der havde betalt, det havde de insisteret på, og sagt: "det er os der inviterer". Godt nok havde det været lidt svært at få mine forældre overtalt til at lade mig flyve til New York uden en voksen, men vi havde alligevel fået dem overtalt, efter mange runders: "det hele er betalt, vi har allerede et godt hotel, på hotellet er der voksne, jeg har Annasofie med", så det gik. 

Flyet satte ligepludselig farten op, og det gav et sug i maven. 

"Shit nu letter vi" hviskede Annasofie spændt. 

"Godt set" svarede jeg hende drillende igen. 

"Jeg kan jo nok ikke se det, eftersom du tog vinduespladsen" sagde hun med et hånligt smil. 

"Nu er vi lettet" sagde jeg og nikkede ud mod vinduet, hvor alting lige pludselig meget hurtigt blev meget småt. 

"Du er ikke helt dum Ems" sagde hun og puffede mig drillende i siden. 

"Jeg foretrækker Em" sagde jeg og sendte hende belærende smil. 

"Åh ja, Em" sagde hun, "jeg havde lige glemt dine britiske bekendskaber." 

"Og irske" rettede jeg hende. 

"Sorry frøken directioner" sagde hun let og fnes. 

"Du skulle nødigt tale" sagde jeg, og trak også selv på smilebåndet. 

Jeg tændte mit minifjernsyn, og udstødte et henrykt gisp, da jeg så, at der var over 100 film at vælge imellem. Jeg tog mine hørebøffer op af min håndbagage, og sendte Annasofie et lykkeligt smil. 

"Vi ses bare om et par timer, jeg skal se Zac Efron" sagde jeg og lavede et savlende ansigtsudtryk. 

"Luk munden, du har kysset Harry Styles" sagde Annasofie skrapt, og tog fornærmet sine hørebøffer på. Hun sendte mig et sidste drillende blik, før hun startede sin film. 

Jeg vidste egentlig ikke hvad der var sket med mig og Harry, det var halvanden måned siden vi havde set hinanden, og det hele var endt i et kys, hvorefter jeg skulle skynde mig at nå mit fly. Siden da havde vi snakket i telefon sammen, og skypet, men vi havde stadig ikke haft snakken. 

Hvordan fanden skulle vi kunne holde et forhold i gang, når han boede i et helt andet land end mig? 

Ja, var vi overhovedet i et forhold? 

Jeg havde tænkt på det så mange gange, mange nætter var gået til spilde med mine grublerier, og så hver gang vi skypede, så var det som om vi undgik emnet. Men jeg havde tænkt mig at konfrontere ham med det når vi sås på hotellet, vi skulle nok finde ud af det når vi så hinanden, jeg ville bare ikke have den snak med ham på mobilen, det skulle være face to face.

Men det havde dog ikke været akavet på skype, vi havde haft så meget at snakke om, og åh... Jeg savnede ham sådan. Hans måde at være virkelig interesseret, men samtidig helt lost. Hans langsomme sætninger og hans søde grin. Og ikke mindst hans krøllede lokker, intense øjne og skæve smil. 

Jeg savnede også de andre drenge; Louis' randomness, Liams gode sind, Nialls grin, Zayns sexede ansigt... Vent var det okay at tænke sådan? Det måtte det være, de var jo allesammen helt sindssygt lækre, og søde, og sjove. Gud jeg savnede dem bare så meget, især den måde de var på sammen, de havde altid noget kørende, var altid igang med en eller anden intern joke. De fik en til at føle sig så speciel. 

"Hvad laver du Ems?" Afbrød Annasofie mig i min tankestrøm. 

"Hvad?" Sagde jeg, og tog hørebøfferne af, for så at kigge på hendes undrende ansigtsudtryk. 

"Ja du sidder bare og stirrer ud i luften med hørebøffer på, uden at se filmen? Det er med Zac Efron for helvede" sagde hun undrende. 

"Ville du grine af mig, hvis jeg sagde, at jeg tænker?" Spurgte jeg og blev helt rød i kinderne, sikkerhedsseletegnet var endda slukket, jeg havde siddet sådan længe. 

"Du er skør søde" sagde hun, og gik tilbage til sin film. Jeg gjorde det sammen som hende. 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej søde læsere, jeg ved godt, at der er gået noget tid siden, at jeg sagde, at jeg ville lave en 3'er, men nu er den her altså! :D Jeg har bare haft lidt travlt med skole, har jo haft udvekslingselever på besøg. 

Jeg håber at I vil læse med på endnu en movella om Emma. 

Hvad syntes I om første kapitel? 

Xxx Maria. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...