One Direction ♥ Imagines

1715072012014
En masse forskellige imagines.
- jeg vil rette taste fejl så snart jeg får tid
Emilia Højrup, er ikke medforfatter ❤️

AA
aa

1. Harry

 

Din synsvinkel:

Du sidder hjemme i din og Harry's lejlighed, og ser MTV, da det ringer på døren. Du løber ud til døren og åbner. Udenfor står din bedste veninde, og ser trist på dig. Du får med det samme en fornemmelse af, at der er noget galt. Du træder til siden, og giver tegn til at hun bare kan komme ind. Hun ryster bare på hovedet og rækker sin hånd hen imod dig. Hendes hånd holder om det nyeste sladderblad. Du tager imod bladet, og din veninde går igen.

Du går ind i stuen, hvor du sætter dig i sofaen, og kigger på bladets forside. Der er et billede af Harry der kysser en anden pige, nedenunder står der med store hvide bogstaver 'Er den gamle player tilbage igen?' Du åbner bladet og begynder at læse artiklen igennem. Der står at de er blevet set sammen igår aftes på en klub, hvorefter vidner har sagt at Harry omkring ved 2 tiden tog med pigen hjem. På det tidspunkt havde han skrevet til dig at han tog hjem og overnattede ved Louis. Du kan mærke de varme tårer langsomt falde ned over dine kinder. Du kigger på klokken og ser at klokken er halv 10. Du satte dig til at vente imens at tårerne trillede ned og ramte dit skød.

 

2 timer senere

Du kan hører at døren går op ude i gangen. Du kigger automatisk hen imod gangen hvor Harry kommer til syne. Du kan tydeligt se at han har tømmermænd. Han ser ikke for godt ud, hans tøj er helt krøllet, og hans hår er helt uglet. Der har før gået rygter om at Harry var begyndt at se andre piger, men denne gang tror du ikke bare det er et rygte. Da Harry går hen for at kysse dig, skubber du ham hurtigt væk og kaster bladet hen til ham. Du ser at han skimter teksten igennem, samtidig med at hans øjne bliver mere sørgmodige. Du kan se på ham at denne gang er det ikke bare et rygte.

 

Du går ind på jeres soveværelse hvor du hurtigt finder en sporttaske frem, og begynder at pakke dine ting. Harry kommer ind til dig på soveværelset. "Det passer ikke D/N. Det kunne jeg aldrig finde på at gøre imod dig." Du vender dig om og stirrer vredt og såret på ham. "Hvad er det så?" siger du og peger på bladet i hans hånd. Harry nærmest halvråber til dig "Det er FALSK okay? Det er taget fra en uheldig vinkel, så det ligner at vi kysser." Du står bare og stirrer på ham, du ved ikke hvad du skal tro på. " Hvis du ikke tror på mig kan du bare ringe til Louis, og spørge hvor jeg var henne." "Fint så gør jeg da bare det." Svarer du, og trækker din mobil op af lommen. Du finder hurtigt Louis' nummer, ringer ham op og sætter højtaler på så Harry også kan høre det. Da han svarer kan du høre at du lige har vækket ham. "Mmmm, det Louis." "Hey Louis. Sov Harry hjemme ved dig her i nat?" Der går en lang pause inden han svarer. "Mmhhh, nej. Var han ikke i byen sammen med dig?" "Tak Louis, det var alt hvad jeg skulle bruge, jeg ringer til dig senere."
Lige da du lægger på, kan du mærke hvor vred du bliver på Harry. Han har løjet for sin kæreste OG sin bedste ven. Hvordan kunne han gøre det imod dig? Du vender dig om, og kigger direkte ind i Harry's grønne øjne, som du altid har elsket. Du kan se hvor nervøs han er. Du begynder at råbe af ham "HVORDAN KUNNE DU? IKKE NOK MED AT DU HAR VÆRET MIG UTRO, DU HAR OGSÅ LØJET BÅDE OVERFOR MIG OG DIN BEDSTE VEN!!! HVORDAN TROR DU LOUIS HAR DET NÅR JEG FORTÆLLER HAM DET?" Du kan smage det saltede vand i din mund, det går op for dig at du græder. Du nærmest hvisker "Hvordan fanden kunne du gøre det Harry?!" Han kigger på dig, før udstrålede hans øjne ren nervøsitet, men nu kommer der noget andet frem. Vrede. "HVAD FANDEN SKULLE JEG ELLERS GØRE?! DU ER JO NÆSTEN ALDRIG HJEMME!" Du stirrer koldt på ham. "OKAY SÅ NU SKYDER DU BARE SKYLDEN OVER PÅ MIG ELLER HVAD?!" Du kan næsten ikke fatte at han giver dig skylden. Du er bager og arbejder fra 08:00-15:00 alle hverdage og en weekend om måneden. "DET ER DA DIG DER ER UDE OG ØVE OG ALT MULIGT ANDET FRA OM EFTERMIDDAGEN TIL SENT OM AFTNEN. DET ER ALTSÅ IKKE MIN SKYLD AT DU ER UTRO!" Harry kører frustreret en hånd igennem sit krøllede hår.
Han går over til væggen og hamrer hårdt hånden ind i den. Du bliver meget forskrækket, da han aldrig har vist sådan en skræmmende side af sig selv.

Du lyner din taske og løber ud af døren og hen til trapperne i opgangen. Harry løber efter dig og stopper op i døren. "D/N UNDSKYLD OKAY, DET VAR IKKE MENINGEN AT DET SKULLE GÅ SÅ LANGT. DU VED JO AT JEG ELSKER DIG!" Du stopper op da du hører hvad han råber, du vender dig om og løber tilbage til ham. Du giver ham en lussing, med så stor en kraft du nu kan. Han får et stort rødt mærke der hvor du har slået ham. "Jeg vil aldrig tale med dig igen. Forstået?!" vrisser du af ham inden du løber ned af trapperne og ud på gaden. Du kan høre Harry løber efter dig. Du begynder at løbe hen langs gaden. Du vil bare væk fra ham. Du løber over gaden for at komme over i parken. Du hører Harry råbe "PAS PÅ!" lige inden noget rammer dig. Du falder om og alt bliver mørkt. Det sidste du hører er Harry der kommer løbende hen til dig og siger med grødet stemme "Jeg elsker dig D/N."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  Okay så er det første imagines ude.
I må undskylde hvis der er fejl i, vi vil gerne vide hvad i synes om det?!

 

Love Irene og Julie

♥Peace♥

 

R.I.P dig selv :-)
-Irene

 

Tid heler alle sår
-Julie

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...