Hate That I Love You - One Direction

484369103
19-årige Sarah Valerie Walker har ikke aldrig haft et nemt liv, med en stedfar der ikke behandler hende ordneligt og en mor, der er for blind til at opdage noget. Da hun en dag får tilbudt at tage med One Direction på tour, for at blive stylistassistent, ser hun straks chancen for at komme væk fra den forfærdelige tilværelse hun indtil nu har levet i.
Da hun møder drengene forelsker hun sig straks i deres venskab, og bliver helt overvældet over, at de inviterer hende med ind og behandler hende som en hver anden pige.
Men der er noget der ikke stemmer omkring Valerie, hun kan ikke finde ud af at sætte hår, lægge makeup eller noget som helst andet, og hun virker i det hele taget ret malplaceret i hele denne situation.
Samtidig med, at touren skrider frem, og spørgsmålet om hendes gøren på den hænger alle over hovedet, begynder hun lige så stille at udvikle lidt mere end venskabelige følelser for en, måske to, af drengene.

AA
aa

1. Prolog

 

Da jeg stod der i lobbyen og så direkte på dem begge to, så deres forvirrede og sårede ansigter, vidste jeg, at jeg havde fejlet. Jeg vidste, at jeg aldrig i mit liv, havde gjort noget så dumt, noget jeg ville fortryde mere, end det jeg havde gjort mod disse to skabninger, der stod foran mig. 

Ikke nok med, at jeg havde ødelagt mit eget liv, mit nye liv, så havde jeg også gjort dem fortræd. Det kunne ses i deres ansigter, da det langsomt gik op for dem, hvordan det hele hang sammen.

"Mit navn er ikke Valerie" sagde jeg åndeløst, og fik med et deres fulde opmærksomhed igen. 

"Det er Sarah, Sarah er mit navn" fortsatte jeg, og mærkede endnu en tåre trille ned af min kind, da jeg ved mine egne ord, mærkede mit nederlag. 

"Valerie er et alt for pænt navn, og jeg er ikke nogen pæn pige" hviskede jeg nu, så det næsten ikke kunne høres. 

"Sarah er langt mere passende til en som mig." 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...