Fræk med Harry <3


0Likes
0Comments
389Views
AA

1. Fræk med Harry

Du sidder i din seng en lørdag aften. Det er regnvejr og overskyet. Du sidder og ser lidt fjernsyn men keder dig alligevel MEGA meget. Pludselig ringer din mobil. Det er din kærester der ringer.

"Hallo," spøger du.

"Hey (D/N).. det er Harry".

"Hey lækre".

"Jeg tænkte på om jeg skulle komme over til i aften," spørger han.

"Ja okay," svare du.

"Okay. Jeg er der klokken 19:00," siger han og ligger på.

Du går ud i køkkenet for at lave nogle nudler til aftensmad. Bagefter tager du noget andet tøj på end din pyjamas. Du går ind i din seng igen og venter på at Harry kommer. Der går noget tid før at du opdager hvad klokken er. Klokken er 20:00. Harry skulle havde været der for en time siden. du bliver lidt bekymret og ringer derfor til ham...... Han svare ikke. Så prøver du facebook men han er ikke på. Du prøver at ringe til 7 gange mere.... men han svare ikke. Nu er du meget bekymret. Hvad nu hvis han var blevet overfaldet.. eller kidnappet.. eller noget meget værre. Du ventede et par minutter. Pludselig slukkede lyset. du kiggede ud af vinduet. Lyset slukkede overalt. Det regnede og tordnede og nu er strømmen gået. Du er meget bange og bekymret for Harry. Du tager din jakke på og går ud for at finde Harry. Du løber hjem til ham. Men han er ikke hjemme. Du råber på ham men ingen svare. Du prøver at ringe til ham igen. Han svare stadig ikke. Når klokken er blevet 21:00 går du hjem. Du skynder dig. Da du når hen til dit hus ser du en høj dreng sidde på dit dørtrin. Det er Harry. Du løber over til ham og giver ham det største kram nogensinde.

"Hvor har du været (D/N)," spørger han.

"Ude for at finde dig. Du er 2 timer forsinket og du svare ikke din telefon. Jeg var meget bekymret," svare du ham.

"Undskyld men bandet skulle øve og så glemte vi helt tiden. Og så gik strømmen så jeg ville se om du var okay," sagde han.

"Hvordan forklare du så det med at du ikke svare på mine opkald"?

"Liam kom til at tabe min mobil i en vandpyt".

"Okay".

I går indenfor. Harry finder et par håndklæder frem. Han tager alt sit tøj af bortset fra hans underbukser. Han ligger sit våde tøj dit gulv. Du tager dine bukser og din trøje af og smider det på gulvet. Derefter ligger du dig ovenpå Harry og i begynder at kysse. Kysset udvikler dig til et tungekys og i går helt amok. Harry trækker sig tilbage og spørger: "Hvornår kommer dine forældre hjem"?

"Først i morgen aften," stønner du. Harry nikker og begynder at tage din bh af imens at han kysser dig på halsen. Til sidst ligger i helt nøgne og kysser og krammer. Harry skubber dig lidt væk. Han tager fat i sine bukser og leder efter noget i hans lomme. Han tager en kondom frem og siger: "for en sikkerheds skyld". Du tager den på ham og i begynder igen at tungekysse. Du bevæger dig længere ned og kysser ham fra halsen og ned til hans mave. "Åhh længere ned babe," stønner Harry og du bevæger dig længere ned ad til hans penis. Du begynder at give ham et blowjob. Lidt efter bevæger du dig op igen og i begynder at kysse normalt. Harry bevæger sig ned til dig hals og giver dig et sugemærke. Imens kommer han ind i dig. Du stønner lidt og nu rå snaver i. Det bliver ved og noget tid og til sidst ligger i bare og kæler og du falder i søvn i hans arme.

 

Håber at i kan lide. Jeg syntes selv at den er rimelig god i forhold til at det er min første <3

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...