Liam til coco0205

En fræk historie om Liam til min veninde Caroline..... Coco0205

1Likes
0Comments
242Views
AA

1. Liam til coco0205

Du sidder i bussen. Du er på vej hen til biografen. Du skal nemlig på date med din kæreste Liam Payne fordi at det er jeres halvårs dag. Og det skal lige siges at i ikke har haft sex endnu. Du står ud af bussen og ser Liam stå uden foran biografen og venter på dig. Du løber over til ham og giver ham et stort kram.

"Hey smukke. Og tillykke med halvårs dagen," siger Liam og giver dig en buket blomster.

"Aww!! Tak skat," siger du og krammer ham igen. I går ind i biografen, køber slik og sodavand, finder jeres pladser og sætter jer godt til rette.

Midt inde i filmen er du ved at falde i søvn. Men du vågner fordi at du er ved at vælte. Du syntes at filmen er MEGA kedelig.

"Liam"?

"Ja," svare han.

"Den her film er altså vildt kedelig," siger du.

"Ja.. det har du ret i. Skal vi ikke bare tage hjem til og hygge og se en god film," spørger han og tager noget cola. Du nikker. I rejser jer op, tager jeres ting og går ud af biografen.

Når i er kommet hjem til Liam går i direkte ind på hans værelse og sætter en rigtig god film på.

"Hvad vil du Caroline"?

"Har du Warm bodies," spørger du ham. Han nikker, finder filmen frem og sætter den på. I begynder at se filmen..... eller hvis man med at kysse og kramme mener at man ser filmen så ja. Til sidst slukker Liam for filmen og i begynder at tungekysse. Han ligger oven på dig. Han tager sin trøje af. Han har en rigtig flot og veltrænet mave. Så tager du din trøje af og sådan bliver det ved indtil i ligger helt nøgne.

"Wow.... her bliver den første gang at vi har sex.. Det har jeg glædet mig til," tænker du.

Du trækker dig tilbage.

"Har du kondom på," spørger du ham. Liam finder en kondom frem fra sin skuffe og putter den på hans store ven der sidder mellem hans ben.

"Nu har jeg," svare han og i begynder at tungekysse igen. Til sidst er han helt oppe i dig. Det føltes fantastisk. Han bevæger sig ned til din hals og giver dig et sugemærke. Han trækker sig ud af dig igen. Du begynder at bevæge dig ned fra hans mund til hans hals. Fra hans hals til han mave og fra hans mave og ned mellem benene. Du giver ham et blowjob. Liam stønner helt vildt.

"Sådan baby. Åhh bare bliv ved," stønner han. I bliver lidt ved med det i en times tid. Til sidst ligger i bare og kæler og du falder i søvn i hans arme med hans batmand t-shirt.

 

Lavet til Caroline=coco0205

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...