Dæmonerne hev livet ud

43615
Alison er en 18-årig pige, med depression og anorexi. Hun vil ikke indrømme det, ikke tage medicinen mod det. I stedet for, begynder hun at skære i sig selv. Musikken hjælper hende i korte perioder, men for at få det bedre, må hun indrømme overfor sig selv, at hun har brug for hjælp.

AA
aa

1. Indledning / prolog

”Hvorfor forstår de ikke hvordan jeg har det? – Hvordan kan de lave sjov med det, på den måde?” Alison sad og snakkede med sig selv, imens hun forsøgte at tænke på noget andet, end at skade sig selv. Hun kan ikke finde en person, der forstår, hvorfor hun reagere som hun gør. Efterhånden, gør alt ondt, inden i. Hun forsøger at være glad og smile, men alt der kommer ud af det, er et falskt og overfladisk smil. I starten, troede hun ikke, at nogen ville tro på det, men alle gjorde, og gør stadigvæk. Det gør det nemmere for Alison at komme igennem dagen. Hendes mor og far, er stoppet med at spørge.  I skolen forsøger hun at virke, som om hun følger med, men hendes tanker er alle andre steder. I virkeligheden, ved ingen, hvilke dæmoner hun kæmper med. De ved ikke, at hun vågner op, med mareridt.

Hvorfor vil de ikke lade mig være, alene? – Hvorfor skal jeg kæmpe så meget? – Er det ikke nok, at jeg kæmper for bare overlevelse, om dagen? – Skulle I absolut også indtage min nat? )-; Gå væk, lad mig leve livet, uden jer. Jeg vil ikke lade jer styrer mit liv, mere. Please stop..det er for hårdt…

Alison slap blyanten, lagde dagbogen væk – i sin skjulte kasse – inde i tøjskabet. Satte sig på sengen med sit headset på ørene, skruede helt op. Snart blæsede Andy Biersacks stemme tankerne ud af hendes hoved, samtidig med resten af Black Veil Brides hjalp med at få de sidste stumper væk. Indtil ”Lost it all” kom. Med ET kom tankerne igen, hun fattede knivbladet, hun omhyggeligt havde fjernet fra blyantspidseren sidste aften.
   Det sidste hun huskede var, at hendes mor ruskede i hende og alt blev sort. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...