Pranks...

40983021
Så jeg tænkte at min første Movelle skulle være noget sjovt, MEN (uuuh Caps Lock power) original.... Okay, det her er hverken så sjovt, ELLER (Caps Lock nerdern) originalt, men Whatever.
Her får du et par Pranks, der er lette at lave, men stadig AWESOME (gode gamle Caps Lock er tilbage på sin plads)....

*ADVARSEL* Jeg tager ikke ansvaret for eventuelle følger for disse pranks, størstedelen af dem har jeg læst på internettet, så hvis der er problemer... Damn you, Google!!!

AA
aa

1. The water floor Prank...

Dette prank hedder 'The water floor prank' hvilket er meget passende (du vil finde ud af hvorfor om lidt)

Til dette prank skal du bruge:
En hel masse plastikglas
vand (no shit Sherlock)
et offer

Dette prank fungerer bedst hvis dit offer sover (og sover tungt) eller er på toilettet i længere tid (f.eks. hvis dit offer er i bad) 
Når dit offer har lagt sig til at sove, eller er gået på toilettet er du klar tid at skride til handling: Tag dine plastikglas og fyld dem med vand (du behøver ikke at fylde alle med vand med det samme, du kan sagtens gøre det hen af vejen) Tag så dine glas med vand, og stil dem på gulvet foran døren til toilettet, eller rundt om dit offers seng.
Begynd langsomt at fylde hele gulvet omkring dit offer med plastikglas med vand så gulvet til sidst er dækket med plastikglas (du bestemmer selv hvor stort mellemrum der skal være mellem dine glas)
 
 

Nu er du egentlig færdig. Det eneste du skal gøre nu, er at vente på at dit offer våger eller kommer ud af toilettet og grine af dem imens de prøver at finde en måde af komme ud toilettet/sengen uden at blive våd
(det var så lidt)

Jeg håber at du kunne lide dette prank og at du får et godt grin ud af det (et dårligt grin er også okay, jeg vil ikke dømme dig på dit grin)

Lad mig vide hvad du synes om dette prank i kommentaren, elskede du det? Hadede du det? Unicornede du det? Eller skal jeg bare stoppe med at lave prank med det samme, fordi verden er et bedre sted hvis vi stopper med at spilde tiden på pranks, og begynder at bruge tiden på de vigtgie ting som Unicorns?
Lige meget hvad, så lad mig vide det i kommentaren.
MAY THE POWER BE EVER IN YOUR UNICORN…

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...