Online Hunger Games

Har du nogensinde drømt om at være med i The Hunger Games? Jamen så, er du kommet til det rigtige sted. Velkommen. Lav en karakter og oplev deres tid i spillet. Hvem vil rejse sig? Og hvem vil falde? Meld dig til, og find ud af det.

- Happy Hunger Games, and may the odds be ever in your favor

4Likes
38Comments
1753Views
AA

1. Regler + Info

Regler

1. Du må med glæde sige grimme ord! (Bare ikke i kommentaren, vel? xD) Fordi hvad er der sjovt, ved at slå folk ihjel hvis man ikke må skrige de er nogle narhoveder? 

2. Aflevere du ikke dine lektier tre gange i træk er din karakter ude, alla. den dør.

3. Din karakter skal ligesom være realistisk, right? xD Ingen superkræfter osv.

4. Du må højst lave to sonere, og højst en mentor.

5. Hvis din soner dør, er det bare sur røv.

6. Måske bare en idé, men du burde muligvis sætte den her på din favoritliste. 

7. Du skal lige fortælle hvis, der er en eller anden grund til at du ikke kan aflevere dine lektier igorh? Du kan ikke bare smutte og ikke se dig tilbage. Er du med, er du med?

8. Når du får en udfordring som f. eks at du skal i nærkamp med en anden, så må du ikke ændre på den. Det vil sige, at hvis vi siger at du skal i nærkamp med en person, og der ikke må være flere der blander sig, så må du ikke vælge at skrive en ind.

9. Hvis vi beslutter os for at to karakterer skal i nærkamp, og at en skal dø, en vi fortæller jer ikke hvem (fordi vi kan). Så skal i hver skrive jeres version af hvordan de vil have det til at se ud, og så vælger vi hvilken version der kommer til at gælde. (Det vil sige vi fortælle hvem der dør. mwahhahahaha)

10. DU SKAL SKRIVE DET I JEG-FORTÆLLER!

11. Du skal oprette en movella hvor du skriver din(e) person(er) og dine lektier ind. (I skal ofc tagge os i den. duuuuh)

12. Lektier skal afleveres hver anden uge. (Vi siger hvilken dato ofc.)

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...