Pressure • Justin Bieber ~ Zoe Jackson •

USA har fået øjne op for en ny amerikansk sanger som tager verden med storm, hendes navn er Zoe Jackson og er Amerikas nye stemme, hun har allerede udgivet et album som lå nr 1 efter 6 dage, så ja hun er højt elsket af sine fans og venner.
Men hun for pludselig en opringning af en mand ved navn Scooter Braun, hvad han vil tale med hende om kan fremtiden kun fortælle os.
Følg med! :)

62Likes
28Comments
42619Views
AA

1. "The Ellen show" - intro

Justins synsvinkel

"Og nu videre til hele Amerikas nye stemme, Zoe Jackson alle sammen..."

Lød Ellens stemme i fjernsynet og kort efter lød Zoes stemme i mine tv højtalere, alle de gange jeg havde stået på den scene og sunget mine sange for Ellen og alle mine fantastiske beliebers. Ja at være hos Ellen var noget helt andet end at være ved en normal radiostation og lave et interview. Jeg følte mig ikke så presset og nervøs når de spurgte ind til de dummerter jeg havde lavet igennem tiden. Hos Ellen kunne man slappe af, grine og lave sjov, ja jeg nød at være hos hende, der var ihvertfald mere frit og hyggeligt.

Zoe stemme gav mig svagt kuldegysninger, for hun var virkelig dygtig. Den måde hun legede med sin stemme op i de høje toner kunne ikke være mere perfekt, at lave en single med hende ville helt sikkert være et hit, men nu var hun snart på vej til sin første verdens turné, så hun havde sikkert ikke tid selvom det ville være vildt fedt, sidst jeg så hende var tilbage starten i år 2014 hvor hun lige var kommet frem med sin single "all about love" hun var kun 17 år og havde en masse succes med den sang, hun vandt allerede en pris for New Artist of The year og efter den pris har hun bare skovlet til sig på bare et år.

Men nu var vi i år 2015 og hun har haft travlt så måske bliver det nok ikke til så mange priser i år? Nu er hun fyldt 18 og trådt i de voksnes rækker, og hun klarer det meget godt, bedre end mig selv.

Jeg sukkede og tænkte tilbage på dengang jeg endte i fængsel for mit sprutkørsel, godt alt er ovre efter det.

"Tak for sangen Zoe og held og lykke på din turné" lød Ellens stemme efter sangen var slut, tænk at Ellens stemme skulle få mig væk fra mine tanker, Mærkeligt?

"Mange tak Ellen" lød Zoes søde stemme, ja hun var sku lækker og hvad så? Hun vil aldrig nogensinde falde for sådan en som mig, jeg er 22 og sikkert alt for gammel til sådan en ung lækkerbisken som hende.

Jeg valgte at slukke fjernsynet og rejse mig fra min bløde sofa, jeg havde tilbragt hele dagen på, så der var tid til at måske lave noget mad og måske invitere Selena over? Nej det ville være dårlig ide. Den dramaqueen skulle jeg ikke være i nærheden af når pressen var en del meget efter mig for tiden, de stod allerede klar udenfor min port, så at lade hende komme hjem til mig, ville gøre hele verden forvirret. For vi havde jo slået op.

Jeg åbnede mit køleskab og gloede det igennem, der var noget lasagne fra tidligere som min mor havde lavet til mig.

Hurtig smed jeg der i ovnen og skruede op for 150 grader, der måtte vel være nok ik?

Jeg var heller ikke særlig sulten lige nu, men jeg kunne mærke at jeg snart ville blive det.

Stilheden bred sig ud over hele mit stor hus, jeg var helt alene. Jeg nød stilheden og min rettighed til at gøre som det passede mig når jeg endelig var alene,

Men stilheden varede ikke så længe, for pludselig ringede min iPhone som lå i min bukselomme på min joggingbukser.

Hurtig fik jeg fat i den og så på skærmen, det var Scooter.

"Yo Scooter" sagde jeg med det samme da jeg tog den.

"Hey Justin, jeg har noget jeg gerne vil drøfte med dig om, er du hjemme?" Spurgte Scooter med en spændt stemme, ja han var helt sikkert i top humør idag.

"Ja jeg er hjemme" svarede jeg bare.

"Fedt er hos dig om lidt, ses" lød det fra ham også lagede han på, jeg kiggede mærkeligt på mim iPhone og fnyste inden jeg tog den ned i lommen igen, "gad vide hvad han ville" mumlede jeg lavt og begav mig til at drikke en god kold øl som jeg havde i køleskabet, hurtig åbnede jeg den og tog en god tår af den. Corona gjorde altid et eller andet ved mit humør så jeg blev glad af ingenting, det lyder mærkeligt men ja, det gjorde den....

Hej folkens <3

Det her er bare en kort intro fra Justins synsvinkel, håber i vil følge med i min nye novelle og give den noget ris og ros hehe :))

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...