Pigen i Atelieret

Sebastian har ikke malet siden hans mor døde, og familiens butik står derfor til at lukke. Men en dag finder han et mystisk hus i skoven, hvor han møder en mystisk pige i dets atelier. Hvem er hun, og kan hun hjælpe ham?

1Likes
2Comments
141Views
AA

1. Den Gamle Landevej

"Vi kan ikke blive ved sådan her, Sebastian, hvis der ikke snart sker et mirakel, vil familiens atelier lukke".

Disse ord fra far til søn, blev ved med at gentage sig for Sebastians indre øre, mens han gik en tur ned ad den gamle landevej for at få luftet tankerne. Familiens atelier var en af de ældste butikker i byen, og havde gennem generationer trukket folk til fra nær og fjern, der var interesserede i at købe deres kunst. Men for et halvt år siden døde Sebastians mor på tragisk vis, og siden var det gået ned ad bakke for forretningen. Farens maler evner var fænomenale, men kunne på ingen måde overgå hans hustrus, der var et kunstnerisk geni. De havde siden hendes tidlige bortgang kunne klare sig med at sælge de sidste malerier hun havde efterladt sig, og farens egen kunst solgte da så far og søn kunne få mad på bordet, men det var ikke nok til at holde butikken kørende. Noget skulle ske, hvis de ikke skulle dreje nøglen om, for evigt.

"Du er nødt til at begynde at male igen, Sebastian", havde faren tryglet, og forsøgt havde han da, men hver gang han havde sat sig med pensel og et tomt lærred, havde hans tanker og idéer været ligeså... tomme. Han havde ikke malet siden hans mor gik bort, men han ønskede heller ikke at familiens foretagene skulle gå konkurs. Han var i vildrede, og fortsatte nu sin traven ned ad den stille landevej, lidt udenfor byen, på denne friske forårsdag. Solen skinnede dejligt ned gennem de tætte træers blade, men Sebastian, der gik med hovedet fortvivlet ned i jorden, var for opslugt af sine egne tanker, til at nyde vejret.

Pludselig hev noget ham dog ud af hans tanker, en stemme der hviskede til ham? Var det noget han havde forestillet sig? Var det blot vinden? Det havde ihvertfald fået hans fokus tilbage, og han bemærkede nu pludselig en sidevej han kunne sværge han aldrig havde set før. Nysgerrig fulgte han den, til han nåede en smukt detaljeret jernlåge, der forhindrede adgang til et lige så smukt gul stenet hus, omringet af grantræer.

"Har... har det altid ligget her?", spurgte Sebastian undrende sig selv.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...