FemaleDenmarkMember since 18 Mar 12Last online 2 years ago

Hej.

Læs hvad jeg har skrevet. Eller lad være. Gør hvad du har lyst til, altid. Det er det, der gør dig til det gladeste menneske, og det er det, der gør verden bedre.

#DFTBA

- A.E.J

 • Behind Those Eyes
  Behind Those Eyes
  15.1k
  57
  347
  by A.E.J. & Ajax98
 • Engle tager aldrig fejl
  Engle tager aldrig...
  1466
  16
  36
  by A.E.J.
 • Can you let my dreams come true?
  Can you let my dre...
  665
  8
  20
  by A.E.J.
 • Livets Landevej
  Livets Landevej
  2622
  13
  24
  by A.E.J.
 • A.E.J.
  7 years agoReply
  1 Like
  Serious stuff is cool too! ;)
  R.L. Citater
  R.L. Citater
  24.8k
  44
  29
  "Real Life Citater"----Dette er citater fra mit liv. Sagt højt af mennesker fra min omgangskreds mellem 2012 til 2016.
 • A.E.J.
  7 years agoReply
  Genialt! Virkelig genialt Ajax - du har gjort det igen!

  Først og fremmest er det en henrivende (omend sørgelig, eh) lille fortælling. Du skriver tingene på sådan en finurlig og let måde, at det bliver meget mere.. overskueligt (?) at læse om et så tungt og dystert emne som selvmord. Du udstiller en ensformig og trist hverdag på en tilpas letlæselig og sjov måde, og resultatet er bare virkelig, virkelig godt. Historien giver også stof til eftertanke.

  Meeeen, det jeg elsker allermest, ved at læse dette, er, at det er så dig. Jeg er vild med, at jeg ved, at jeg ville kunne læse dette og så tænke på dig. Fordi jeg ved (fra min erfaring med at skrive med dig) at du er så vild med metaforer, og at du er så sindssygt god til at bruge dem, og her bruger du jo én stor gennemgående metafor: regnen.

  Skønt, skønt, skønt, du er så dygtig - det har jeg jo sagt utallige gange før! :D
  Drengen med paraplyen - oneshot
  Drengen med parapl...
  38
  3
  2
  En naiv fortælling om en dreng, en mor, nogle uvejrsskyer og en meget vigtig paraply. *Desuden også mit første oneshot - så både ris og ros er meget velkomment*
  Ajax98
  7 years ago
  Wow - tusind tak! :D Det føltes virkelig godt at høre så god konstruktiv kritik på et oneshot, jeg var så meget i tvivl om. Jeg er især glad for, at du kan genkende min skrivestil- og forkærlighed for metaforer - i dette lille oneshot. Igen - tusind tak for den dejlige kommentar :)
 • A.E.J.
  7 years agoReply
  1 Like
  Det her lyder bare som en super god idé!

  1. Navn: Med al respekt ønsker jeg ikke at skrive det her, men vil gerne give mit fornavn i en lille skrivegruppe.

  2. Alder: Jeg er femten år - lidt endnu.

  3. Hvorfor jeg vil være med i skrivegruppen: Jeg har været meget lidt produktiv med egne skriverier på det seneste, og nu har jeg endelig fået en idé til en realistisk ungdomsnovelle, som jeg virkelig gerne vil hæve fra idé-fasen og rent faktisk få nedfældet på papir. Men til det vil jeg nok mildest talt få brug for et ugentligt spark i r*ven! Og ja, så kunne det også bare være skidehyggeligt ;)

  4. Forventninger til gruppen: Medlemmer der tager konstruktiv kritik til sig, i stedet for bare at komme med en undskyldning for, hvorfor tingene er, som de er (det hænder alt for ofte, når jeg giver andre kritik). Og ja, så selvfølgelig nogle, der vil give mig både ris og ros, og som er ambitiøse, men dog stadig relativt afslappede omkring hele projektet med gruppen.

  5. Yndlings genre: Uuummmm... det ved jeg ikke. Science fiction, fantasy, realisme, kærlighed.. nogle af dem mixet sammen på kryds og tværs? Jeg kan ikke vælge, og det mest fantastiske ved det: Det behøver jeg heller ikke!

  6. Romanprojekt evt. til forlag: Jeg har absolut ikke tænkt mig at sende noget ind til en forlag, men kun fremtiden vil vise, om min lille idé skal udvikles til et roman-projekt.

  7. Movella jeg er mest stolt af: To be honest, så er jeg ikke über stolt af nogle af mine movellaer. Jeg udelader lige den, jeg er ved at skrive med en medforfatter (den kan bare ikke sammenlignes med de andre), og så vil jeg nok stå med novellen "Engle tager aldrig fejl" og digtet "What life is about".

  Jeg er lige pt. ikke at komme i kontakt med før efter den 4. august :)  Skrivegruppe - Vil du være med?
  Skrivegruppe - Vil...
  777
  24
  50
  Al information står i det første kapitel. :)
  A.E.J.
  7 years ago
  Whoops, skulle måske tilføje, at jeg indtil udgangen af september arbejder 2 - 3 gange ugentligt, og selvom jeg ved nogle uger i forvejen, hvilke dage det er, så kan jeg ikke love, at jeg HVER tirsdag og torsdag f.eks. kan være ledig. Forstår godt hvis jeg frafalder overvejelse på det grundlag ;)
 • A.E.J.

  Vær et godt menneske - og hjælp mig!

  7 years agoReply
  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ;)

  Sidder her og arbejder med en ny historie (dog endnu kun i idéfasen), og jeg kunne så rigtig meget godt bruge nogle søde movellisters hjælp. Alt, I skal gøre, er at fortælle mig, hvad jeres definition på "et godt menneske" er. Hvornår er man et godt menneske? Hvad skal man gøre for at være et godt menneske? Eller skal man måske slet ikke gøre noget, men bare tænke nogle bestemte tanker? Fortæl mig hvad som helst I tænker om at være et godt menneske, så vil jeg blive meget glad! :D

  //A.E.J.
  Ditte_
  7 years ago
  Et godt menneske er tro mod sig selv. Er man først tro mod sig selv, kan man være tro mod andre, men aldrig før. Man skal stole på sig selv og sin egen dømmekraft, for kun derved lærer man at hvile i sig selv. Et godt menneske deler ud af sit overskud og indrømmer sine fejl.
  Men alt i alt er godt relativt, og vi må alle spille så godt som vi kan, med de kort, vi nu har.
  God weekend.!
  A.E.J.
  7 years ago
  Ugh, det var en meget dyb og fin beskrivelse. Den kan jeg godt lide. Tak Ditte! :D Og god weekend til dig også ;)
  Kathrine Larsen
  7 years ago
  Et godt menneske er en der er venlig og rar, og altid har tid til at hjælpe andre;-)
 • A.E.J.

  mumbled "Er du et godt menneske? Hjælp mig!"

  7 years agoReply

  Hola! :D

  Jeg arbejder (dog stadig kun i idéfasen) på en ny historie, og jeg kunne bare rigtig godt bruge jer søde menneskers hjælp. Det eneste, I skal gøre, er at fortælle mig, hvad jeres definition på "et godt menneske" er :D Brainstorm og fortæl mig hvad som helst I tænker om det! Det vil være en stor hjælp! :)
  Ravnen
  7 years ago
  En ting jeg tror på er, at man skal have oplevet ondskab, for at kunne skabe sig vejen for at være et godt menneske.
  En der genkender og forstår andres lidelser, er den, der kan hjælpe andre på den længste vej.

  Ved ikke om denne mumble er total out-datet, havde bare lyst til at skive noget xD
  A.E.J.
  7 years ago
  Dude, that's so deep.

  Nejnej, den bliver i princippet aldrig updatet. Det vil altid være et spændende spørgsmål at beskæftige sig med, og jeg vil altid gerne høre flere svar. Dit var very brilliant - tak for det! :D
  Ravnen
  7 years ago
  It also comes from deeeeeeeeep inside my........ brain....

  Du er så velkommen (:
Loading ...