FemaleDenmarkMember since 28 Nov 15Last online 8 months ago

Blot en 15 årig pige uden de største skriveevner, men med en passion for gode tekster.

 • The Fire Inside Me
  The Fire Inside...
  416
  5
  15
  by AnneMee
 • AnneMee
  2 years agoReply
  Jeg savner godtnok denne historie. Er den på pause eller regner du med at skrive mere på den? :)
  De Navnløse
  De Navnløse
  18.7k
  30
  30
  ”Hey,” sagde han stilfærdigt og lænede sig mod dørkarmen som for balance. ”Jeg tænkte nok, at det var dig.” ”I egen høje person,” drillede jeg, idet jeg hængte min jakke på knagerækken over vores skosamling....
 • AnneMee
  2 years agoReply
  Nu starter vi ved dit resumé.
  "Hun vågner i et rum, hun ikke genkender i et hus hun ikke genkender og hos en fyr hun ikk genkender."
  Jeg synes det er en god sætning, men måske burde du rette "Ikk" til "ikke", da jeg synes det ser lidt dovent ud, at du har 'glemt' e'et. Ellers synes jeg det er virkelig godt skrevet.

  Selve historien.
  Som Therese W. også siger" ja du mangler et par punktummer hist og her. Jeg plejer at sige 20 ord også skal der være et punktum (selvfølgelig med undtagelser).

  Jeg synes selve samtalerne ser lidt pressede sammen ud. Ikke det de siger, men selve opstillingen. Sådan som dette:
  Han kommer stille hen til hende "Godt du er vågen prinsesse" siger han og kør en hånd over hendes hoved. Hun kigger skræmt på ham "Hvem er du og hvad vil du med mig?" hun skal lige til at sige mere men han afbryder hende "Det skal du ikke tænke på prinsesse" han rejser sig og går hen mod døren, men vender sig om i døren åbningen " Er du sulten prinsesse?"

  Der ser lidt kluntet ud, så jeg ville rette det til dette.
  Han kommer stille hen til hende "Godt du er vågen prinsesse" siger han og kør en hånd over hendes hoved. Hun kigger skræmt på ham.
  "Hvem er du og hvad vil du med mig?" hun skal lige til at sige mere men han afbryder hende.
  "Det skal du ikke tænke på prinsesse" han rejser sig og går hen mod døren, men vender sig om i døren åbningen "Er du sulten prinsesse?"

  Ved at lave flere afsnit ser din tekst ikke så sammenpresset ud.

  Jeg synes plottet er fint, men selve handlingen kan være lidt... Hurtig. For mig må der godt gå lidt længere tid, inden der sker noget imellem karakterene.

  Men alt i alt synes jeg det er en god historie, og du bare skal forsætte med at skrive og skrive. For øvelse gør mester ;)
  Why Me?
  Why Me?
  1796
  10
  7
  Sophia er på vej hjem fra arbejde, da hun mod sin vilje bliver tvunget ind i en vogn. Hun vågner i et rum, hun ikke genkender i et hus hun ikke genkender og hos en fyr hun ikk genkender. Hvem er fyren?...
 • AnneMee
  2 years agoReply
  Uha jeg kan ikke beskrive, hvad jeg føler for denne bog, men jeg synes virkelig den er fantastisk! Jeg lider ikke selv af angst, men denne bog sætter dig virkelig ind i følelsen. Eller beskriver den ihvertfald, da vi som ikke føler den, kan tænke os til, hvordan det er.
  Man kan virkelig mærke hvordan Sophia virkelig ønsker at slippe af med angsten, og hvordan det påvirker hendes hverdag.
  Til sidst vil jeg lige sige tillykke med at være en af de fem der vandt konkurrencen^^
  Sophias Guide - How To
  Sophias Guide -...
  2741
  22
  13
  Sophia er en attenårig pige, som ønsker intet andet end en normal hverdag. Hun ønsker intet andet end, at ligge medicin og anfald på hylden, og at kunne være i biografen med sine veninder uden at gå i...
  Isabella LS
  2 years ago
  Tusind tusind tak <3
 • AnneMee
  2 years agoReply
  Jeg gad rigtig godt at komme med her
  The Fire Inside MeSom hun stod der indsmurt i benzin, vidste hun at dette liv, ikke længere var værd at leve. Men det var bare det. Hun havde altid vidst præcis denne ting.

  Jeg læser også gerne FF's
  Laura G.Editor
  2 years ago
  Så har jeg sat ind nederst i bloggen, hvilke to movellaer, du skal læse :)
 • AnneMee
  2 years agoReply
  Dit sprog er fangende og der er virkelig ingen taste/stavefejl, man kan virkelig se du har rettet den igennem (eller virkelig god til ikke at ramme forkert på tastaturet xD )
  Idéen er orginal, hvilket er ved at blive svært at finde i fanfic genren, så godt arbejde med at finde på det :)
  Der er lidt mange udråbstegn, men ellers er der ikke noget at kommentere på.
  Godt arbejde :D
  Limelight  >I One Direction I<
  Limelight >I One...
  15.3k
  42
  27
  Da det populære band One Direction mangler en tourhost, sætter de gang i en konkurrence. Den 19-årige Alex Ross bliver revet ind i rampelyset, da hun vinder sit livs største mulighed. Men livet i en lejlighed...
  Cynthias
  2 years ago
  Tusind tak<3 Haha, det med udråbstegnene er virkelig en dårlig vane. xD Jeg må se at få gjort noget ved det. -Men jeg er glad for at det kan betale sig, at jeg altid retter mine kapitler meget igennem! :D <3
Loading ...