FemaleDenmarkMember since 17 Jul 12Age 21Last online 5 years ago

“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”


Run as you Love | I gang (Start 12 maj 2013/Slut )
Close To Perfection |I gang ( Start 28 jul 2013/Slut )

Kommende moveller:

Truble is her middle name | Udkommer
Free Falling | Udkommer i sommerferien

Og så er det nu hvor jeg fortæller om mig selv, ik? Jeg er ikke god til at beskrive mig selv, men man kan altid gøre et forsøg.
Mit navn er Cecilie og jeg er femten år. Mit liv har været lidt af en rutsjebane tur, men nu føles det som om at jeg er kommet af, og mit liv er begyndt at blive som alle andre femtenåriges.
Jeg er åben pige der siger sine meninger og som er ærlig overfor folk der fortjener det. Der skal meget til fær jeg stoler på folk og før de får min.. Hvad skal man kalde det, godkendelse, anderkendelse, respekt?
For to år siden, skete der noget meget uheldigt i mit liv, der gjorde at jeg ikke stolede på folk, og at jeg lukkede mig mere og mere inde. Jeg mistede lysten til livet. Men i dag, ja så elsker jeg mit liv! Jeg har de bedste venner, den mest fantastiske familie, og de bedste moments.
Ellers så er jeg utrolig klodset, det er virkelig slemt. Så er jeg også ret blank.
På en måde kan man vel godt kalde mig for en "Vestegnen type" altså sådan en Ishøj, Albertslund, Avedøre, Hvidovre type. Da jeg ryger, drikker de fleste weekender. Jeg er måske sammen med de forkerte, men det er dem jeg elsker!

Så døm mig gerne, jeg har ikke noget imod folks meninger. Men husk lige en ting.
Du kender mig ikke.

 • Caroline T.

  mumbled "Ny movelle?"

  6 years agoReply

  Heeej alle jer dejlige mennesker!! <33333
  Så er jeg igen, igen, igen, igen i gang med at forsøge en ny movelle... Men jeg ville bare lige høre hvad i syntes om coveret, og hvad i tror den handler om? <33333333
 • Caroline T.

  mumbled "Nyt navn"

  6 years agoReply
  Hej folkens jeg ville bare lige fortælle at jeg har skiftet mit navn. Det er en personlig grund, men hvis i er kloge så regner i den selv ud! :D
 • Caroline T.
  6 years agoReply
  Omg, elsker den allerrede! Kan ikke vente til der kommer mere, du er virkelig fantastisk! <33333
  Half a Heart | Harry Styles (Short Story)
  Half a Heart | Har...
  6398
  118
  76
  (Bonushistorie til IDD) Cassidy Barry er netop blevet opdaget af selveste Simon Cowell, da hun midt på gaden i Liverpool sang for nogle venner. Straks bliver hun fløjet til London hvor hendes karriere...
  Laura G.Editor
  6 years ago
  Hvor du sød, mange tak x
 • Caroline T.

  mumbled "Forklarning "

  6 years agoReply
  Okay, nu vil jeg være ærlig. Jeg har langt om længe fået taget mig sammen til at give jeg den forklaring på mit fravær fra siden.

  Som de fleste andre teenager piger på femten, så har jeg mine problemer. Og ja, nu vil jeg så fortælle lidt om dem.
  Som de fleste af jer ved, så ryger jeg, og det har jeg gjort i to år. Jeg ryger cirka en pakke om dagen, og det har hjulpet rigtig meget på mine problemer. Problemet er bare at jeg nu går i seng hver aften med et forfærdelig hovedpine. Jeg er ikke sikker på at det er smøgernes skyld, men det er det eneste jeg kan komme på at give skylden.
  Og som så mange andre piger, så lider jeg af usikkerhed. Især omkring min krop. Det er ikke fordi jeg er tyk, men jeg er bare usikker på hvad andre syntes, og det har så givet mig en spise forstyrrelse.
  Som mange andre piger sikkert har fået i løbet af sommeren, fik jeg også. Altså en sommer-flirt. Problemet er bare at han brugte mig til at komme tæt på min bedste veninde. Og det var så gjort at jeg føler mig ekstremt skrøbelig og at jeg har svært ved at stole på folk.
  Og så den sidste ting. Jeg føler at et ekstremt stort præs på mig. Min lære er er virkelig hård. Dybt seriøst, jeg tror i vil blive skræmt af ham. Men han presser mig rigtig meget skole mæssig.
  Og mine forældre, ja. De er som forældre nu er. Strenge, ligeglade og følelsesløse.
  Caroline T.
  6 years ago
  Tak mus! Husk at du er smuk som du er!! xx
  Må indrømme at jeg fik modet til at skrive det her fra dig xx
  Adison
  6 years ago
  Jeg er virkelig glad for, jeg kan inspirere dig til at gøre det, for det er altid godt at komme ud med det. Jeg håber altså virkelig, alt bliver bedre, og du er uden tvivl også smuk! xx
  Christina M.
  6 years ago
  Håber virkelig du får det bedre. Kender godt det med, at føle sig usikker...
Loading ...