FemaleDenmarkMember since 15 Apr 12Last online 1 years ago

The two most engaging powers of an author are to make new things familiar and familiar things new.

 • Julia Black
  7 years agoReply
  Tilllykke med guldet! Og tak for en super god, rørende historie :)
  Min kæreste Amanda
  Min kæreste Amanda
  2449
  40
  51
  En historien om at flygte fra livet, tro på livet og mest af alt: finde sin plads i livet.
  Lena.
  7 years ago
  Så lidt da ;)
  Tak! :D
 • Julia Black
  7 years agoReply
  2 Likes
  Jeg er enig med Signe J. Og da jeg spillede musikken til, virkede det næsten, som om jeg var inde i historien. Du har fat i noget rigtig godt her! Troværdige følelser i personerne, smukt sprog og god opbygning. Kan man andet end trykke like? :)
  Den Tavse
  Den Tavse
  1137
  12
  7
  Min første movella: Ufortalte følelser. Råb og skrig som ingen kan høre. At miste dén, du holder alder mest af. Mathias er død, men det er ikke helt gået op for hans bedsteven. Inspireret af sangen...
 • Julia Black
  7 years agoReply
  Du skriver rigtig godt, og dine beskrivelser er hverken klichéer eller kedelige. Det, at du tilbageholder informationen om, hvad der er "galt" med Sara Mills, fungerer rigtig godt og fanger læseren. Desuden virker Saras tanker også meget troværdige.
  Dog synes jeg, at optagelsesprøven i kapitel 5 går lidt for hurtigt frem. Jeg savner, at se eller høre bare en lille smule mere handling fra de andre piger i inderkredsen. Ikke meget, men bare lidt. I midten af kapitlet fik de hver en beskrivelse, og jeg tænkte, at det måske ville være lidt lettere at holde styr på personerne, hvis man så lidt mere til dem. Jeg ved ikke, om du har tænkt dig at skrive mere om dem i de næste kapitler, men ellers så, ja... I hvert fald synes jeg, at kapitel 5 var lidt kort. Virkelig velskrevet og spændende - husk det - men kort.
  Nu ved jeg godt, at "kritikken" fylder mere end rosen, men men MEN! Din historie er super fantastisk, og det med kapitel 5 er kun et lille, beskeden ændring. Pyyh, det blev lidt langt... Nå, men like og favoritliste herfra og god skrivelyst! :D
  En rejse til forskel
  En rejse til forsk...
  1522
  22
  56
  Sara Mills har det fint. Eller det er i hvert fald, hvad hun siger til sig selv, indtil hun pludselig befinder sig på et psykiatrisk hospital og må gøre op med sin fortid og sig selv. Det er en rejse gennem...
  Julia Black
  7 years ago
  Det er dejligt at få lidt mere at vide om personerne, helt klart. Et lille forslag mere ville være måske at binde beskrivelserne fast til hinanden og til lidt handling - f.eks. Hun havde lyst hår og blå øjne, der kiggede skulende over på en mørkhåret pige, som vist nok hed Louise. Louise stod sammen med en rødhåret tøs og en høj pige. (Jeg ved eksemplet er dårligt, men det er bare for at vise det.)

  Det er selvfølgelig ikke noget, du behøver at gøre. For du må huske, at det er din historie. Hvis du ikke føler for det, så lad endelig være. Ens historier er meget personlige, og hvad jeg kan lide, er ikke nødvendigvis noget du synes er godt. Follow your heart on this! :)
  Signe J.
  7 years ago
  Jeg synes faktisk det er et ret godt forslag, det er jo også med til at gøre personerne mere levende i øjeblikket, og give dem et stærkere udtryk.
  Du har ret i, det er min egen historie, og det er forskelligt hvordan man skriver, men jeg kan godt lide at blive udfordret og prøve noget nyt og udvikle min skrivestil, derfor er jeg kun glad for du skriver din ærlige mening og kommer med forslag. Jeg elsker det :)
  Julia Black
  7 years ago
  Tak, tak :)
 • Julia Black
  7 years agoReply
  Tillykke! Tillykke! :)
  Den levende døde (færdig)
  Den levende døde...
  3356
  78
  87
  Addison Harper kæmper med sorgen efter sit crush', den 19-årige Gabriel Summers, død. Udover, at hun har været som luft for ham, og at han derfor aldrig fandt ud af, at hun faktisk fandtes, dukker han...
Loading ...