• Karamelle

  mumbled "FORLAGSKONTRAKT!!!"

  2 years agoReply
  7 Likes
  Jeg aner ikke, hvor mange af jer der stadigvæk følger mig lol. Men nu forholder det sig sådan, at det projekt, jeg har brugt årevis på at få skrevet, er kommet i hus og blevet antaget hos Byens forlag. Det er en ungdomsroman med titlen Kvalmegule Vægge, der handler om angst, og som har den femtenårige Sophie i hovedrollen.

  Dem af jer, der kunne have interesse i projektet, kan følge mig på instagram, marcell_bulow, og min fb-side, Marcell Bülow - Forfatter.

  Dette betyder så til gengæld også, at jeg ikke længere kommer til at bruge tid på movellas. Jeg er glad for de syv gode år, jeg har tilbragt herinde, men jeg må også videre nu. Alle mine projekter og movellaer vil derfor heller ikke være tilgængelige pr. 1. Februar 2019. Det betyder ikke at I ikke kommer til at høre mere fra mig - Kun herinde.

  Hav en god december! Og igen, tak for alle de gode år, I har givet mig - Selvom nogle af jer ikke er herinde på movellas mere ;)
  BeSkydreamer
  2 years ago
  Ej hvor fedt! Tillykke! :D
  #Always...
  2 years ago
  SEJT!! Tillykke, jeg skal helt sikkert læse den!!
  Cecilie Reckendorff
  Wow, tillykke! Held og lykke med det hele! :D
 • Karamelle

  mumbled "Hej alle! Forlagssnak og mulig udgivelse"

  2 years agoReply
  2 Likes
  Så skete det endelig! Nu fik jeg langt om længe nosset mig sammen til at prøve kræfter med et af de store forlag. Gyldendal, faktisk, to be exact. Det manus, jeg har sendt af sted, er historien En Verden Lavet Af Glas, hvilket er en socialrealistisk ungdomsroman om angst og om når det at flygte fra virkeligheden skaber flere problemer, end det løser. Den har femtenårige Sophie i hovedrollen, og er et projekt, jeg har arbejdet på i seks år. Den er sådan delvist baseret på virkelige hændelser, både fra mit eget liv og særligt fra teenageårene (hvoraf jeg med vilje lader den foregå i sommeren 2011).
  For de af jer, der har fulgt min profil siden begyndelsen, så startede jeg jo på Kærlighedens Konsekvenser tilbage i 2012, hvilket skulle have været et konkurrencebidrag, indtil det så gik op for mig, at jeg havde glemt at føje den til konkurrencen, før det var for sent, oh well. Men sidenhen indgik den samtlige omskrivninger, hvor den blev til Et Helvede i Paradiset, der så gennemgik yderligere omskrivninger, og nu er det endelige resultat færdigt: En Verden Lavet Af Glas, hvilket (forsøger jeg da at bilde mig selv ind) er 272 siders nonstop følelsesmæssigt intensitet, der bare stiger og stiger lige til de sidste kapitlers bragende klimaks.
  Enten det, eller også er det blevet noget effed up lort, lol.
  Jeg regner med at lægge første kapitel op her snart, som en lille smagsprøve på, hvad I kan have i vente, når (eller HVIS) den bliver udgivet.
  I øvrigt, hvis nogen har en forlagsliste, til når/hvis Gyldendal giver mig afslag (hvilket jeg ærligt tror er det, der med størst sandsynlighed kommer til at ske), så kunne jeg være enormt interesseret :)) Jeg kender Byens fra @[Sofie R. E.] (som jeg også har tænkt mig at sende ind til, hvis Gyldendal og Høst & Søn beslutter sig for, at En Verden Lavet af Glas faktisk *er* noget lort) og jeg så vist også et eller andet med, at @[Maria Louise Persdatter] også har fundetet forlag, men så mange gode anbefalinger som muligt modtages gerne med kyshånd.

  Og nu sidder jeg ellers bare og venter på, om det bliver en antagelse eller et afslag xD Carlsen, Turbine og Politikens var ikke just imponeret, men man ved jo aldrig. Man kan blive overrasket.


  Subangi
  2 years ago
  Uh, hvor spændende! Held og lykke! :D Tror kun, jeg lige kan komme på de forlag, du har nævnt lige til den genre, du skriver. Ellers kan du evt. spørge i nogle af de forfattergrupper, der er på FB - der er helt sikkert nogen, der kan komme med kvalificerede bud :)

  Hvor er det fedt, at så mange herinde sender til forlag/får udgivet romaner! Håber snart, det bliver min tur til at sende noget ind, hæhæ. Sidder med en roman, jeg har arbejdet på i tre år, og føler stadig det er lort, så der går nok noget tid... (medmindre jeg snart dropper den, fordi den er en umulig b*tch)
  Sinaja :D
  2 years ago
  Jeg håber at de gerne vil udgive den. Held og lykke��
 • Karamelle
  2 years agoReply
  Altså, jeg mangler stadigvæk feedback på Selfiebørn, @[Adison] , men jeg overlever ;)
  Adison
  2 years ago
  Tak for påmindelsen, du skal da selvfølgelig ikke snydes for feedback! Jeg var faktisk begyndt på en dybdegående læsning, men kom af en eller anden grund til at glemme at færdiggøre den, så jeg er glad for, du lige skriver :-) Du får feedback, inden juli er omme.
  Karamelle
  2 years ago
  Det lyder godt!
  Og beklager min sarkastiske tone - Det var humoristisk ment xD
  Og jeg er i øvrigt ked af at høre at du har haft det hårdt. Jeg kender det, tho. Dengang jeg var movellas ambassadør besluttede min hjerne sig for at ramme mig med en kombi af angst og depression, så jeg havde ikke engang overskud til at være ambassadør særlig længe. I know the feel.
 • Karamelle

  mumbled "Selfiebørn!"

  2 years agoReply
  1 Like
  Jeg har en super glædelig nyhed til alle jer, der følger med i Selfiebørn. Nu får jeg langt om længe opdateret den, og det er det, jeg regner med at få den resterende del af februar måned til at gå med - At opdatere Selfiebørn og få den skrevet helt færdigt. Hvad tror I, at den slutter med? Jeg spoiler selvfølgelig intet ;) De to næste kapitler kommer allerede i dag, så håber I er klar
  @[Queen Sun] , @[Aagaard] , @[Yoongi] , @[Christina M.] og alle jer andre, der også følger med i det skjulte ;)
  Yoongi
  2 years ago
  Nej hvor gooodt! c:
  Aagaard
  2 years ago
  Wuuuu
Loading ...