FemaleDenmarkMember since 5 Oct 13Age 19Last online 2 years ago

Hej Allesammen!
Jeg fik Movellas i efteråret 2013 og har siden brugt det rigtig meget! Jeg synes der er et fedt sammenhold ved Movellas, og et dejligt forum, hvor man kan snakke med andre.
Hvis man som mig elsker at skrive, og gerne vil blive bedre til det, er det et perfekt sted.
Ikke kun det selv at publicere noget er vigtigt men også at man altid kan finde godt læsestof både morgen, middag og aften:)
I min fritid spiller jeg meget musik og er sammen med mine veninder, og min helt store drøm, er at læse teologi :)
Tak fordi I gav jer tid, til at læse det her <3

 • Katinka L-F
  3 years agoReply
  1 Like
  Så fik jeg kigget på dem :) Det lyder meget, meget spændende! Du er god til at ramme spot-on i ganske få sætninger, men alligevel ikke afsløre for meget :)
  Du kan evt. overveje at kigge lidt på småfejlene i teksterne - nogle steder er der byttet rundt på ord, glemt et bogstav eller sat et komma for lidt eller meget, men det er ikke det vigtigste :)
  Jeg er stor fan, og især af det engelske stykke! :)
  Silent Tales
  Silent Tales
  706
  3
  3
  Følge-dine-drømme-konkurrence - valgmulighed 2. Det kaldes Silent Tales, fordi det er historier, som endnu ikke er fortalte.
 • Katinka L-F
  3 years agoReply
  Det lyder utroligt spændenede! Du har et flot, varieret sprog, og derfor er det virkelig ærgeligt, at der sommetider er et par stave- eller kommateringsfejl - Men det er noget, du sagtens kan få ryddet ud i :) Din slut-sætning: "Er alting virkelig altid, som det ser ud" er noget, jeg forestiller mig, du sagtens kan arbejde videre med og måske give en større rolle i din historie. I hvertfald: Thumbs up herfra! Det, du har gang i, lyder megaspændende
  MY STALKER
  MY STALKER
  951
  3
  24
  valgmulighed 2 Bagsiden på en bog
  Viola.
  3 years ago
  1 Like
  jah, ved godt jeg har lidt problemer med komma.. kommer altid til at sætte for mange, heh:)

  havde jeg bestemt også tænkt på ;)
  tusind tak for de søde ord!
  Katinka L-F
  3 years ago
  :)
 • Katinka L-F

  Vil DU kigge på min novelle? <3

  3 years agoReply
  Hej!

  Jeg har netop publiceret dette oneshot - Vil du tage et kig og måske efterlade en kommentar? Tak <3
  SpotlightEn historie, der beskriver jegets indre kamp i mod den virkelig verden. Jeget lever i en egoistisk og perfekt, indre verden, hvor alt udefrakommende pralle...


  -Katinka L-F
  Viola.
  3 years ago
  Jah, kan jeg godt! ville også blive meget glad, hvis du ville tage et kig forbi min! :)
  MY STALKERvalgmulighed 2 Bagsiden på en bog
  s. my
  3 years ago
  SkovbundenEddie Habert og Amanda Mikaelson har været tætte venner i al evighed. En sommer forsvandt Amanda. Der var ingen, som havde nogen ide om, hvor pigebarnet...

  Det kan være du også vil se på min? :-)
 • Katinka L-F

  mumbled "Vil du læse min novelle? :)) Så vil jeg da også læse din!"

  3 years agoReply
  Hej Folkens!

  Jeg oprettede min profil på Movellas i 2013, og jeg har faktisk ikke været aktiv det seneste halvandet år... eller noget :pp. Nu besluttede jeg mig så for at lægge noget op herinde - Movellas er jo et fantastisk forum for skriveglade mennesker.
  Jeg har netop publiceret en novelle, der hedder "Spotlight" og er et oneshot. Genren er psykologisk realisme - og måske er teksten en smule eksperimenterende... ;)
  Jeg håber, du vil læse den (og måske efterlade en kommentar til lille mig? <3) Jeg læser selvfølgelig også gerne noget af jeres - og giver i det omfang, jeg kan, gerne konstruktiv feedback.

  SpotlightEn historie, der beskriver jegets indre kamp i mod den virkelig verden. Jeget lever i en egoistisk og perfekt, indre verden, hvor alt udefrakommende pralle...


  Katinka <3
  aihn
  3 years ago
  Jeg vil da gerne læse den. :) Hvis du selv vil læse noget, kan du læse min fanfiction, Hello, når jeg begynder at publicere kapitler. Ellers har jeg en fanfiction serie, som jeg lige er blevet færdig med. <3
  Aries Bless
  3 years ago
  1 Like
  Okay. Hvis du vil kigge på 'Silent Tales'. Det er mit bidrag til 'Følg-dine-drømme-konkurrencen'.
  Silent TalesFølge-dine-drømme-konkurrence - valgmulighed 2. Det kaldes Silent Tales, fordi det er historier, som endnu ikke er fortalte.
  Katinka L-F
  3 years ago
  1 Like
  aihn: Selvfølgelig! :) Jeg holder øje med Hello og ser, hvornår det kommer kapitler! <3

  Aries Bless: Jeg tager et kig med det samme :)
Loading ...