FemaleMember since 10 Dec 10Age 22Last online 6 years ago

i'm not even on drugs. i'm just weird.
ok, story of my life.
Hej mit navn er, eller jeg ville ønske det var, Kikki.
Velkommen til et sted af dårlige skriblerier af en 16 årig pige fra fyn.

 • Redningskrans
  Redningskrans
  677
  3
  0
  by Kikki
 • Remember When?
  Remember When?
  1889
  3
  13
  by Kikki
 • Et brændende hjerte
  Et brændende hjert...
  1755
  2
  4
  by Kikki
 • The end
  The end
  2815
  22
  57
  by Kikki
 • Kikki

  mumbled "Stadig ikke til at forstå LOL"

  7 years agoReply
  Det her bliver mit første og forhåbentlig sidste blogindlæg i 2013. Jeg er træt og forvirret. Tankerne kværner rundt inde i hovedet på mig og jeg kan ikke falde til ro. Jeg er så knust og ked af det at jeg er desperat nok til at skrive det her ned. Jeg har brug at dele det her med nogen. Dele at det er 79 dage siden at jeg sidst har sovet i min egen seng. Istedet er jeg flyttet ind på den psykiatriske afdeling. Den bløde dundyne og dobbeltsengen er nu blevet skiftet ud med en knirkende elevator seng og hygiejne sengetøj som lugter forfærdeligt. Jeg er syg. Og jeg kan stadig ikke forstå det? Psykisk syg. Mig. Det er lidt ligesom en dårlig joke uden nogen pointe. Jeg er jo bare mig, hende som jeg altid har været. Men jeg er syg. Svær depression og spiseforstyrret. Wow. Sandheden er hård. Livet er hårdt og jeg har stadig ingen anelse om hvorfor jeg stadig trækker vejret. Jeg kan nemlig ikke mærke mit hjerte slå. Jeg er syg og alene. Ved at dø. Og ingen er her.
  Sammie
  7 years ago
  Hej søde Kiki.
  Har først set dit blogoplæg nu, og det gjorde sgu lidt ondt i hjertet på mig. Jeg har selv været der, og jeg ved, hvordan det kan tage al fornuft og lyst fra en. Jeg håber, du er ok. Og hvis du har lyst til at snakke, så må du sige til :)
  Get well!
  Kikki
  7 years ago
  Hej Sammie! Hvor er du sød og dejlig! Jeg er ikke rask, men heller ikke så dårlig som jeg var, da jeg skrev dette indlæg i starten af Januar måned. Jeg kæmper og det giver også resultater, jeg har lige rundet 18,5 på BMI-skalen. Det er en hård kamp, men jeg tror på at det nok alt sammen skal gå. Mange tak for din kommentar. Det varmer aller inderste inde!
  Knus :-)
  Sammie
  7 years ago
  1 Like
  Ej det er jeg rigtig glad for at høre! 18,5 er da en kæmpe start, det skal du være stolt af! :)
 • Kikki
  7 years agoReply
  Shit da Bynke. Du skuffer aldrig!
  Skudsikker
  Skudsikker
  631
  1
  1
  "Det er mig. Udopereret fra legemet. På sin vis forhadt og forvist ud af min egen krop. Fravalgt. Det eneste bevis på den kærlighed, der engang eksisterede i patienten i sengen. Snart borte og elimineret....
 • Kikki

  mumbled "nerveskade"

  8 years agoReply
  Dette indlæg bliver trist. jeg har fået mig en alvorlig nerveskade i mine hænder. Det kaldes også en museskade, men i mit tilfælde er det slemmere. Meget slemmere
  Jeg kan ikke skrive begrund af smerter, som egenlig ikke eksistere eller gør ondt. Men de er der bare. ( jeg skriver som en barn på seks år som første gang taster noget ind på computeren.)
  Der findes ingen kur eller mirakelpiller i mit tilfælde. Kun ro.
  Jeg må bare ikke skrive eller bruge mine hænder i hele taget. Det er simpelhen bare for dumt og surt. Men hvis jeg ikke følger anvisningerne, kan skaden blive siddende der for evigt. Og så kommer der ikke mere for mig af. æv bøv.

  jeg er ked af det.
  så jeg smutter herfra - mindst i to/tre måneder.
  Kys kys!

  ps: Har slettet min novelle et sekund senere, begrund af utilfredshed :-) Den kommer ind på et senere tidspunkt. Dog rettet igennem.
  isa!
  8 years ago
  Ej hvor surt håber du for det bedre...
  Sammie
  7 years ago
  :(
 • Kikki
  8 years agoReply
  Ærlig sejr! Det må jeg sige! Også selvom jeg var ude efter Ipaden!
  Den var 100% velfortjent!

  Kys kys.
  Nedtælling
  Nedtælling
  9194
  77
  100
  En bombemand har forskanset sig på Statens Museum for Kunst, og med sig har han flere gidsler. Ann Søgaard, fra Københavns Bombeafdeling forsøger at få situationen under kontrol, men hvordan forhandler...
Loading ...