FemaleDenmarkMember since 6 Apr 12Age 23Last online 3 years ago

you just write about sex and killing yourself
and how you hardly ever went to schoolIn honor of Audrey Hepburn (1929-1993)
"La vie en rose" (French for "Life in Pink" - a reference to seeing the world through rose-colored glasses)

 • La vie en rose
  Under min danskeksamensoplæsning læste jeg om heksejagte og fik en idé til en historie, problemet er at jeg er bange for, at den måske går en smule langt væk fra den historiske del - det skulle foregå i 1600-tallets Sverige, men jeg ville ikke ligefrem gå ud fra historiske personer - altså ville jeg egentlig helst opfinde mit kongehus og sådan, og det eneste "historisk akkurate" ville være ting som deres forhold til Vatikanstaten, Danmark, Norge, lovene, hvordan de levede dengang og sådan (en lille mundfuld :P ), men gælder det så stadig?
  Maria F.
  4 years ago
  prøver lige at tagge @[Rebecca Guacan] :)
 • La vie en rose

  mumbled "Banddrømme"

  Vågnede op fra en lidt underlig drøm. Ikke på de der *wtf* måder, men sådan... at det er virkeligt-agtigt. Like, følte at jeg skrev en historie, og det var med stort fokus på karaktererne og karakterudvikling, det var så spændende! Det handlede om et band på 3 - to fyre og en pige, en af fyrene på bas, pigen og den anden på guitar, som manglede nogle flere medlemmer til deres band. Somehow endte jeg med at blive sanger, og jeg fandt så ud af, at pigens gode veninde var fucking vild på trommer. Som den stalker jeg er, fandt jeg hendes tumblr og fandt ud af, at hendes virkelige navn var Valentina - hun kaldtes for Eddie, idkt why, haha. Men basically blev Valentina hendes bandnavn og hun var den kønneste pige. Meget lille, men ikke skrøbeligt udseende - asiatisk med langt sort hår og hun gik i det sjoveste tøj. Sådan Kill Bill-latexdragter og shit. Og hun var lidt stille, men ikke genert, og hun sagde de sejeste ting. Elsker hende, haha. Elsker ALLE karaktererne, og jeg følte mig selv så inadequate, men det var også en del af historien, måske en del af min/min karakters udvikling. Basically følte vi os ikke meget som et band, og det endte med at vi skiftede lidt rundt på ting, så vi følte os mere som os selv, og mindre opstillede. Vil så gerne komme ind på enhver karakter og deres udvikling, for det var så cool, og ville gerne lave det om til en historie, men tror ikke Movellas er den rette platform - ikke fordi der er noget galt med movellas, men fordi historien er visuel. Og så mangler der lyd, selvfølgelig, lmao. Det er jo om et band, så det er om musik. Men fuck, hvor ville jeg gerne lege med den historie og de karakterer, specielt "min egen", altså fortælleren. Wah.
 • La vie en rose

  mumbled "Hvem har brug for søvn, når man har koffein og inspiration?"

  1 Like
  I forgårs sov jeg 2 timer, og i nat sov jeg næsten 5. Først var det SRP, og så var jeg i byen, og nu lyder tanken om søvn bare helt fremmed for mig. Jeg holder mig vågen ved hjælp af kaffe og cola, og måske giver inspirationen også et lille kick. Jeg kan godt lide at skrive min julehistorie, fordi det med at skrive om et forhold på grænsen mellem venskab og romantik - og en anelse udfordrende! Jeg er klart ude af form mht at skrive, og jeg mangler konstant ord for det, jeg gerne vil sige, og jeg føler generelt, at der bruges underlige vendinger eller sendes uklare signaler i min historie. Jeg håber på, at det vil blive lettere med tiden, nu når jeg begynder at skrive igen. Men jeg tror faktisk, jeg vil gå i seng nu. Få mig lidt søvn, om man vil. Godnat og god jul. :)
 • La vie en rose
  miss u
  Remember the time - 1D
  Remember the time...
  4538
  36
  56
  Før Harry Styles meldte sig til X-factor, boede han i Holmes Chapel. Hans bedste veninde, Anna Roberts, og ham selv sang meget sammen, men dagen hvor Harry foreslog at de kunne melde sig til X-factor UK...
Loading ...