FemaleDenmarkMember since 28 Aug 15Age 20Last online 3 months ago

A real girl isn't perfect, and a perfect girl isn't real
Live • Love • Laugh

 • Anastasia J
  2 years agoReply
  1 Like
  Jeg elsker virkelig din måde at skrive på, og at du nogle gange får nogle sjove ting eller sådan noget med (: Den vil jeg helt klart følge med i
  Den universelle guide til universer - at skrive en roman
  Den universelle...
  11k
  63
  31
  Alverdens skrivetips og -tricks som jeg har fået af forfattere, på kurser og ved at læse. Jeg håber at kunne hjælpe den, der sidder fast i sin skriveblokade, samt den, der bare har brug for et lille råd...
  Anastasia J
  2 years ago
  Jeg ville ihvertfald syntes at det ville være helt fint at du gjorde det i denne her Movella, så er det hele samlet et sted (:
 • Anastasia J

  mumbled "Ny bog, måske om angst?!"

  2 years agoReply
  1 Like
  Hej alle sammen!
  For at komme til sagen, så har mig og min mor gået og fiflet med ideen om at skrive en bog.
  FORDI jeg har haft og har stadigvæk angst. Og det er ikke sådan en angst som de fleste har, altså feks. for at fremlægge, eller for at gå alene udenfor, og derfor har jeg syntes at der har manglet noget hjælp til feks. den angst jeg har. Jeg har nemlig angst for at folk bliver dårlige og kaster op. Det påvirker hele min hverdag, fordi min angst siger til mig at jeg skal holde øje med at feks. min klasse bliver dårlige, og kaster op, eller hvis jeg er til familiekomsammen, og folk bliver for fulde og brækker sig (er sket 3 gange, derfor er det det jeg bruger som eksempel)
  Jeg har haft det så vildt, at jeg ikke ville med min klasse til Bornholm i 1 uge, fordi der var en sejltur på sølle 2 timer. Det overskyggede en hel uge. Det er i min hverdag 24/7.
  Nå, sidespor. Jeg ville egentlig bare spørge om sådan en bog måske kunne have interesse for det? Ville det være interessant?
  Knus Ida <3
  Anastasia J
  2 years ago
  Hehe, tak! Jeg så også et indslag om angst i nyhederne igår, det er var derfor jeg fik min mor med, ;-) Jeg havde tænkt på det længe men ja, jeg kunne bare godt tænke mig at få mine tanker ned i en bog, så de måske kunne hjælpe andre mennesker <3 @[WordsEverywhere]
 • Anastasia J
  3 years agoReply
  Jeg kan godt forstå den gik videre, for den er da godt nok fantastisk! Kan så meget føle med hende! Super skrevet! ����:-)
  Fordi alting går op i 4
  Fordi alting går...
  4213
  58
  71
  Fordi alting går op i 4 og så er det svært at passe ind, når man er en 1ner. // Biddrag til Piger '17 - en novelle om ensomhed. Ca. 3250 ord.
  Sofie R. E.Editor
  3 years ago
  Tusind tusind tak!!! <3
  Anastasia J
  3 years ago
  Det er mig der takker for en god læseoplevelse :-)
 • Anastasia J

  mumbled "Hey! :-)"

  3 years agoReply
  Hey alle sammen, jeg har haft denne bruger længe, men har ikke brugt den, det vil jeg så til nu :-)
  Jeg har lavet en masse ændringer, bla. mit profilnavn og billede <3 (btw eeeelsker Nina Dobrev<3<3, derfor er hun mit billede;-)) Øjjjj, jeg snakker meget! Nå men jeg vil fra nu af blive mere aktiv, og lade som om at jeg aldrig har været her før, ha ha, så yessss!
  Men i må meget gerne tjekke mit oneshot om selvmord ud, det kan findes på min profil, og jeg PRØVER at linke den her, men ved ikke om jeg duer til det, he he
  Never MoreOne shot om selvmord.

  Knuuuuz <3
 • Anastasia J
  3 years agoReply
  En bog der har givet mig bogtømmermænd, er som mange måske kender '21 måder at dø på, fordi den er så virkelig og så bliver jeg så trist af at vide, at mange piger og drenge verden over har det sådan. Ellers er det 'Divergent' efter man har læst den sidste bog bliver man så trist over at -spoiler - Tris dør. En jeg personligt syntes er godt mod bogtømmermænd er 'TFIOS', fordi hun er så levende og poetisk at høre på. :-)
Loading ...