FemaleDenmarkMember since 19 Jun 13Age 19Last online 1 months ago

Jeg kan godt lidt at få mine tanker ned på papir.

 • Sofie H. O.

  mumbled "Et år i USA"

  3 years agoReply
  Så jeg er ikke lige den store "mumbler", men jeg tænkte at dette var en ting, der er værd at mumble om. :)
  Sagen er den, at jeg er på et highschool ophold, hvilket betyder at jeg er i USA i et år, dette er en oplevelse, jeg ser meget frem til. Jeg ankom til USA den 20. juli omkring klokken 22 New York-tid. Inden jeg skulle videre til min værtsfamilie, havde vi 3 dage i New York. Den første dag var en orienteringsdag, vi var blevet inddelt i grupper alt efter hvor vi skulle hen. Vi fik en masse information om hvordan man kan takle hjemve, osv. Den anden dag tog vi til NYC, New York City, hvilket var helt fantastisk! Alle bygninger var så høje, og Times Square var også helt fantastisk.
  Den tredje dag skulle vi videre til vores familier. Vi blev vækket i forskellige grupper, alt efter hvornår vores fly gik. Jeg skulle op klokken 4 om morgenen (Det var ikke lige super fedt), og så kørte vi i en bus ned til lufthavnen. Mit fly viste sig så at være 3 timer forsinket, fordi det åbenbart ikke virkede (thanks AA ...), og de var lang tid om at indse, at det ikke ville komme til at virke igen lige foreløbig, så vi skulle have et nyt fly; hvilket vi selvfølgelig fik.
  Men jeg ankom så, og min værtsfamilie fejrede min 16 års fødselsdag, da jeg havde haft fødselsdag dagen inden (den 22. juli). Det var super hyggeligt og de er nogle fantastiske mennesker. :)
  Meningen med denne mumble er, at jeg nok ikke kommer til at poste særlig meget på min nuværende historie, Indblik (læs her:
  Indblik.Emily, en 17-årig pige med en mørk og dyb hemmelighed. Christopher, en 18-årig dreng der tror, at han lever i helvede. De mødes til en fest, men det er...
  da jeg ligesom gerne vil ind i det med at tænke på engelsk, så jeg ikke kommer til at svare på dansk (det har jeg allerede gjort et par gange), osv.
  Indblik er en historie, jeg elsker at skrive på, så jeg vil derfor ikke stoppe fuldstændig med det, og jeg vil fortsætte så snart jeg kommer hjem igen! Jeg er ikke stoppet på at skrive på den endnu, og jeg er stadig igang med at skrive videre på den. Lige nu har jeg 3 kapitler klar til at blive publiceret, så jeg vil nok publicere dem på et tidspunkt i løbet af året, jeg er igang med at skrive flere kapitler, så der ikke kun vil komme 3 kapitler på et helt år (det ville være lidt nederen), men hvis der ikke kommer særlig mange kapitler; please don't kill me. :/

  I mellem tiden har jeg en "blog" kørende omkring mit år i USA, og hvis i vil følge den, skal i være velkommen! (Link: facebook.com/myyearinusa/)
  Ellers håber jeg at I alle har haft en eventfuld sommer, og at den kun bliver bedre! :D

  - Sofie H. O.
  Sofie H. O.
  3 years ago
  Jeg bor i en lille by kaldet Terre Haute i Indiana. :) @BeSkydreamer
  BeSkydreamer
  3 years ago
  Fedt!
  Maria Louise Persdatter
  Ih hvor fedt! Det er sgu noget fedt ved at flyve fra reden og tage ud i verden på egne ben. Det betyder også virkelig meget, at man så bliver indkvareret ved en god familie! Håber du får et maks fedt år derovre!
  Sofie H. O.
  3 years ago
  Undskyld for det sene svar, jeg har haft så travlt med skole! Men tusind tak, Maria Louise Jensen! Indtil videre er det helt fantastisk, og jeg har også fundet ud af, at her er en anden dansker. :)
 • Sofie H. O.

  mumbled "Ny movella?"

  5 years agoReply

  Halli Hallo i dejlige mennesker! Så fik Sofie her lige skrevet en mumble, hva?
  Nå, men altså, jeg har overvejet i et stykke tid at skrive en science fiktion movella, og da vi nu har om Science fiktion i skolen, blev jeg endnu mere ivrig efter at skrive den her movella. Og jeg har gået med den idé længe, osv. MEN ALTSÅ! Jeg skal selvfølgelig først rigtig ind i mine movellaer jeg er igang med nu, og mindst en af dem skal være færdige/nær slutning før jeg begynder. Men jeg kan ikke vente med at skrive på den, så det er jeg så småt begyndt på. Hihi.
  Men jeg er lidt i tvivl med mit nuværende cover, så I må meget gerne give noget feedback på det, og lige sige hvad der kan gøres bedre/hvad der er godt ved det! :)
  Men ja, hvad siger I til det?
  Sofie H. O.
  5 years ago
  Mange tak! :)
 • Sofie H. O.

  mumbled "Ny movella :O"

  5 years agoReply
  1 Like

  Nu har jeg udgivet min nye movella; Geneview. Jeg håber I synes den virker interessant udfra resumé og det første "blogindlæg" som det jo er.
  Er spændt på jeres meninger, og nu I er igang, må I også lige tage et kig forbi min anden movella; 30 days.
 • Sofie H. O.

  mumbled "30 days ~ Ny movella"

  5 years agoReply


  Hej læsere og andre movella deltagere.
  I dag regner jeg med at udgive første kapitel af min nye movella, 30 days. Jeg har allerede udgivet persongalleriet. Og så kan man jo se, om man har lyst til at læse den, ud fra hvilke personer der er med, resuméet og traileren. Jeg skal bare lige rette første kapitel igennem endnu engang, så kunne det godt tænkes at jeg udgav det i dag.

  Nu kommer påskeferien jo, så der poster jeg måske ikke så meget. Men I får nok første og andet kapitel, som en lille teaser. Indtil nu har jeg faktisk skrevet til og med kapitel 4. De skal bare lige rettes, og så kan de postes, så I får måske også lige dem inden ferien. Men det skal jeg lige selv finde ud af.

  Jeg håber i vil følge med i historien, og finde den interessant. Jeg kan så fortælle, at nogen kapitler bliver en del længere end andre, og nogle bliver en del kortere end andre, allerede nu, er kapitel 3 halvt så langt som de andre.

  Jeg kommer nogenlunde til at rette hvert kapitel 3-4 gange, da jeg meget gerne vil undgå fejl. Inden jeg postede det her, har jeg både prøvet og se om det skulle være i nutid, eller datid. Og det blev så datid, da jeg føler det underligt både at læse og skrive i nutid. Og det føltes en del mere naturligt for mig at skrive i datid. Jeg kan så fortælle at nogen steder står der vist noget i nutid, men det er meningen. Så nej, jeg har ikke blandet nutid og datid sammen. For de ting der står i nutid, er nogen ting som der bliver sagt "direkte".  Første kapitel kommer måske i dag, og så andet i morgen. Men lad os nu se, om jeg får udgivet første kapitel, da min søster har fødselsdag i dag, er det ikke lige sikkert. Men jeg ved ikke hvornår jeg skal afsted, så det kunne da godt tænkes at jeg fik udgivet et kapitel i dag. Lad os nu se.


  Fortsæt god mandag, og jeg håber i alle for en skøn påskeferie.

  XoXo Lamaungen
 • Sofie H. O.

  mumbled "Læææææs :)"

  6 years agoReply

  Hvis i mangler noget at læse, kan jeg klart foreslå min movella der hedder Our Love. Den er med Ariana grande og Justin Bieber, håber i vil læse den, og kom endelig med feedback. Så er i nogle fantastiske skattebasser <3