FemaleDenmarkMember since 19 Feb 12Age 26Last online 2 weeks ago

Mit navn er Mia.
Jeg har altid skrevet historier, og min yndlingsbeskæftigelse er at dagdrømme og finde på mine egne narrativer oppe i hovedet. Jeg er uddannet cand.mag i Medievidenskab og beskæftiger mig med medier og kommunikation. Når jeg endelig har fri, kan jeg godt lide at bruge min tid på at skrive eller hækle.

Jeg håber på, at jeg får noget udgivet en dag.

Igangværende projekt:
Spillet

Følg mig på twitter og Instagram: perception94

Jeg anbefaler af mine egne:

Klovn: Takou's historie - Længere roman (Færdig)
JEG - Kort novelle (færdig)
Scene - Digt (færdig)
Udbrændt - Oneshot SCI-FI (færdig)
Spillet - Overnaturligt/hverdag (igang)
Telefonsamtalen - Oneshot om selvmordstanker (færdig)
Shadow People - Gyser/thriller (færdig)

 • M.v.W.

  mumbled "Long time no see, huh?"

  1 years agoReply
  1 Like
  Sidst jeg var herinde, er næsten 10 måneder siden. Det var et rent tilfælde, at jeg her en fredag aften kiggede mine bogmærker igennem på computeren og faldt over movellas. Helt ærligt, så har jeg været så optaget af min uddannelse, job og generelt livet. Hvilket jo er en god ting. Det har så også betydet, at jeg ikke har fået skrevet en skid det sidste års tid. Her til aften forsøgte jeg at komme lidt i flow ved at skrive lidt løs i et word dokument, og jeg kunne mærke, hvor rusten, jeg er blevet ved ikke at skrive i så lang tid.

  Jeg håber lidt, at jeg lige så stille kan komme igang igen, men jeg er nok stadig ikke så aktiv herinde, som jeg var før i tiden.

  Det varmer mit hjerte helt vildt, når jeg kigger på Spillet, og ser, at der stadig kommer læsere til. Og jeg har så dårlig samvittighed over, at det lovede kapitel aldrig kom. Jeg vil prøve at rette op på det, men jeg skal lige have gravet mine noter og tidslinje frem for historien, før jeg kan gå rigtigt igang med kapitlerne igen. Jeg håber ikke, at I har opgivet helt.
  M.v.W.
  1 years ago
  *To måneder senere*

  Altså, man vil jo gerne skrive, det er mere det at finde motivationen og tiden til det. xD
  D&D er også meget nice! :D
  Lesbian author
  1 years ago
  *1 month later*

  D&D er hvertfald en god outlet for kreativ skrivning. Selv hvis det et par sider og man aldrig skriver på det igen, så har man måske stadif formået at udvikle: Character designs, World bulding, back stories, missions/Quests.
  M.v.W.
  2 weeks ago
  *1 year later*

  Enig! Det sætter i hvert fald gang i tankerne og den kreative proces! Synes faktisk, at det bliver mere svært at finde den kreative muse, jo ældre man bliver. Prøvede at skrive den anden dag, men kan slet ikke få den samme 'drive', som jeg kunne for 5 år siden. Savner det lidt.
 • M.v.W.
  2 years agoReply
  Det er en fin anmeldelse du har fået lavet. :D Jeg er næsten ked af, at jeg ikke følte helt den samme oplevelse som dig. Men jeg er også kritisk, når det kommer til superheltefilm. :P Synes, at der var nogle steder i filmen, der sagtens kunne være skrevet bedre, så det ikke virkede så akavet.
  SPOILER: Eksempel scenerne med doktor poison og ham generalen, synes bare at det var akavede samtaler de havde, der virkede langt ude. But oh well.
  Var lidt skuffet over, at Ares' tilstedeværelse blev afsløret så sent. Jeg er godt klar over, at det er meningen, at det skal være et twist og alt det der. Og at vi alle tror, at Diana er lidt skør, fordi hun tror på Ares, men som publikum VED vi godt, hvordan universet fungere, så synes bare det kunne have været fedt, hvis man havde set noget, der kunne give være tegn på Ares' tilstedeværelse. f.eks. nogle små hints, som når man kigger tilbage kan se var tydelige tegn på hans tilstedeværelse. (ved godt, at han var til stede med formlen). Det virker lidt som om, at de først skrev hans twist ind til sidst, som om de havde glemt ham. Oooog så synes jeg ikke rigtig, at David Thewlis var et perfekt cast. Han fungerer fint som Sir Patrick... Men jeg grinte lidt af hans præsentation som Ares. xD
  Jeg elsker til gengæld at, hvad der sker på øen, samt Gal Gadot som Wonder Woman. Jeg er også vild med Chris Pine som Steve Trevor og hans udvikling, samt ende i filmen. Det var virkelig rørende.
 • M.v.W.
  2 years agoReply
  Jeg kan virkelig godt lide det nye. :D Det virker ... Som om vi kan gøre alt, hvis det giver mening; altså som om at vi på en eller anden måde er urørlige. :D
  April 2018
  April 2018
  2108
  10
  25
  Hverdagsliv og kærlighed. Køn og venskaber. Forårssol og nattetimer. Mit bud på årets NaPoWriMo.
 • M.v.W.
  2 years agoReply
  1 Like
  Hmm... Noget med at vokse op? Altså, at man vokser fra sin barnlige frygt, eller er vi ude i noget angst? :D
  Hehe - Du har lige en smutter igen; cirka midt i "men så en ag* var jeg ikke længere.." Burde det ikke være "dag". ;)
  April 2018
  April 2018
  2108
  10
  25
  Hverdagsliv og kærlighed. Køn og venskaber. Forårssol og nattetimer. Mit bud på årets NaPoWriMo.
  KajsaSchübeler
  2 years ago
  Det er jo det store spørgsmål... *ser tilpas enigmatisk ud* :)
  M.v.W.
  2 years ago
  Høhøh - Sådan er det altid. XD
 • M.v.W.
  2 years agoReply
  1 Like
  Aner heller ikke noget om Harzen, men har hørt det skulle være nice. xD

  Kunne du lide Kuroko No Basket? Var selv så vild med den, at jeg ikke kunne vente tiden af med at vente på sæsonerne, så jeg læste mangaen i stedet for. :P

  I forhold til at i starten af påsken cyklede med vinterjakke, hue, handsker og halsterklæde og nu kan cykle i min forårsjakke og uden hue og handsker, så synes jeg at vejret bliver varmere! Glæder mig til sommer! :D

  Det lyder da som en nice ide med en sommerserie! Må man spørge, hvad det kommer til at handle om? :D
  M.v.W.
  2 years ago
  1 Like
  Hahah! Det er også lidt en fælde! Når man først er inde i Yaoi, så er det sgu lidt svært at komme ud igen på den anden side. xD
  Clone Captain
  2 years ago
  Hørt, hørt. Gør det ikke bedre at mange af dem er et godt match.
  M.v.W.
  2 years ago
  Haha nej. :P
Loading ...