FemaleDenmarkMember since 16 Nov 15Last online 1 years ago

 • S. F. H
  2 years agoReply
  Jeg må sige, at jeg er noget så imponeret! Jeg husker da du først havde udgivet traileren herinde, og var i tvivl om historien var noget du skulle udgive herinde. Jeg må sige, at jeg i starten ikke fandt det synderligt fangende da de første kapitler kom ud, trods for jeg i forvejen var en Reign-fan.

  - så kom jeg tilbage måneder senere, og gav det endnu et skud, og nu er jeg over femten kapitler inde, siden i går, haha! Du skriver utroligt godt, og jeg kan simpelthen ikke ligge computeren fra mig. Jeg er fan! :D
  Kingdom Come ♛ Harry Styles
  Kingdom Come ♛ Har...
  352.4k
  225
  843
  VINDER AF 5 MOVELLYS | Doran Lean er Nordregionens største kongerige og det kræver meget at være kronprins. Det indser Prins Harry Edward, da hans far, Kong Leopold, beordrer ham til at finde en kone inden...
  Laura G.Editor
  2 years ago
  Tusind tak for din skønne kommentar!! Jeg er så glad for, at den fangede dig i anden omgang :D
 • S. F. H
  3 years agoReply
  Elsker, elsker elsker det her! <3
  Vinterens Datter
  Vinterens Datter
  101
  3
  1
  Engang kunne man tillade sig at lege hele dagen, uden at bekymrer sig om omverdenen. Men når man bliver ældre, har man ikke altid lige muligheden for at lege... (Deltager i 1. Advent konkurrencen)
 • S. F. H

  mumbled "Skrivehumør!"

  3 years agoReply
  2 Likes
  Efter vi kom ind i december - hvilket ofc, ikke er specielt lang tid siden, har jeg totalt været i skrivehumør. De sidste par måneder, har det bare stået så stille, og har slet ikke kunnet skrive noget - nu derimod, er mine fingre som klistret til tastaturet, når det gælder en nyere historie jeg er i gang med at skrive på. Og det er jo vildt, vildt dejligt, så no lie, har savnet at skrive. So i guess, skulle bare tage mig lidt sammen! Men - er I, i julehumør? ;)
  Historietøsen
  3 years ago
  Så meget julehumør ;-) men også skrivehumør! Dejligt, du har fundet lysten til at skrive igen
Loading ...