FemaleDenmarkMember since 1 May 15Age 18Last online 4 months ago

Hej alle sammen!
Jeg hedder Martine og jeg er 17 år gammel! Jeg har efterhånden været på Movellas i omkring 3 år, og er bedre kendt under navnet Skumfiduser.

Lige nu arbejder jeg på at få mine Fan fic's op og kører! Og har et par nye ideer liggende!

141 mennesker, der gider at læse hvad jeg skriver, er virkeligt taknemlig!!!

Jeg håber ikke har glemt mig? Jeg er kommet for at blive! :)

Kram

 • Unknown ._.

  mumbled "Sommerferiens slutning"

  1 years agoReply

  Hej alle sammen!
  Så sluttede den, sommerferien. Og det betyder, at det er tid til at gå i skole igen ._. Jeg startede igår på mit 3 og sidste efterskoleår, hvilket også betyder, at de næste uger står på teambuilding, turer og egentligt bare at være social 24/7. Hvilket også betyder, at jeg ikke får mulighed, for at skrive lige så mange kapitler til The Roommate, som jeg gerne vil. Det betyder ikke jeg stopper, eller at jeg ikke kommer til publicere, for trust me, hvergang jeg har en lille smule fritid, arbejder jeg hårdt på at lave kapitler! Jeg håber det er ventetiden værd, og håber på at kunne udgive endnu et kapitel i morgen, måske i aften, hvis jeg er heldig! Jeg håber bare, at i vil vente på mig, for jeg er ikke færdig, jeg bliver bare nød til at sætte mig ind i min gamle rutine igen :)..

  Håber i har fået en amazing start på skoleåret, som forhåbenligt er startet for mange nu :)
 • Unknown ._.

  mumbled "Happinesss! :)"

  1 years agoReply

  Idag har jeg ramt de 140 mennesker der følger mig, og jeg ville bare lave den her mumble, for ligesom at sige, at jeg virkeligt er taknemlig for, at der er folk der gider, at læse det jeg laver, og gider at følge med! For mig er det ikke var et tal, der vokser eller falder, for mig betyder det folk anerkender det jeg elsker at lave , og det er jeg virkeligt glad for, tusind tak for det! For ligesom at fejre det, vil der i aften komme 2 nye kapitler op ad The Roommate i løbet af aftenen! Hav en fantastisk dag alle sammen <3 Og tak for at gøre min fantastisk!
  Marliee
  1 years ago
  1 Like
  Tillykke! :D
  Unknown ._.
  1 years ago
  Mange tak @[Owlinus] :D
 • Unknown ._.

  mumbled "Tilbage ??"

  1 years agoReply
  1 Like
  Hej alle sammen!
  Shit, efter et helt år, er jeg faktisk tilbage igen, og har mere blod på tanden end nogensinde før, jeg har virkeligt mange projekter igang :), som jeg virkeligt nyder at bruge tid på, også selvom det er 50 grader uden for -.-. Har virkeligt savnet bare at kunne skrive, men efterskole tog litterally alt min tid, hvilket den også kommer til, da jeg forsætter næste år :) Håber virkeligt på, at kunne komme til at snakke med nogen af jer Movella-folk igen, da jeg husker fællesskabet som fantastisk :) Udover det, er jeg hoppet tilbage til mine Fan fic's som jeg kommer til er publicere mere på, de kommende dage :) Everythings just great right now <3 Movella Kram <3
  Bellarose.
  1 years ago
  1 Like
  Velkommen tilbage! <3

  knus xx
  Unknown ._.
  1 years ago
  Mange tak <3!

  xx
 • Unknown ._.
  1 years agoReply
  Du er virkeligt så dygtig! Og kunne virkeligt godt tænke mig et Cover :) Så jeg tænker jeg ville skrive mig op til Bestilling :):

  Titel: IDIOT

  Forfatternavn: Unknown ._.

  Personer: Rian og Angelica. Du får lige en kort beskrivelse af mine karakterer, da de begge to har et udtryk hvis du forstår :) Angelica er en typisk teenage pige, har beskrevet at hun har Dutch braids, så det ville helt klart være en fordel hvis du kunne finde en person der havde det :). Ellers, er hun en typisk tumblrgirl stil mæssigt. Så er der Rian, en typisk badboy, med læderjakke og sort hår :).

  Farver: Tænker mørke farver, men jeg er åben for, at du bestemmer, hvis du sidder med en lækker ide, så bruger du bare det du syntes passer :).
  Stemning: Romantisk og en anelse Sassy :) XD Håber det giver mening :)

  Resume: Selve Movellaen handler om Angelica, som er hovedperson, hun hader alt hvad der hedder følelser og intriger, efter hendes tideligere brud med hendes Eks, har hun mistet alt for kærlighed og fyrer. Pludseligt flytter Badboy Rian ind i hendes nabolag, han vender op og ned på hendes liv, og han virker til at være umulig at slippe af med, samtidigt prøver Dustin (Angelicas Eks) at komme tilbage i hendes liv, selvom han dater hendes søster!

  Citat: "She's scared to love"

  Andet: Ikke rigtigt ;D Jeg håber du kan lade dig inspirerer og sætte dit eget præg på coveret :) Det kunne være monster fedt :)

  Til en konkurrence: Nej, den ikke :)
  Coverstore ((PAUSE))
  Coverstore ((PAUSE...
  12
  2293
  125
  NY COVERSTORE! Mangler du et cover? Så laver jeg det gerne! Jeg laver covers til alle genre, både non-og fanfiction. //DENNE COVERSTORE ER PÅ PAUSE, DA JEG IKKE HAR TIDEN I ØJEBLIKKET. DE BESTILTE...
  Zalo
  1 years ago
  1 Like
  Ville få kigget på det så snart jeg får tid, jeg har, som jeg førhen har skrevet, et MEGET stram skema og har kun en enkelt fridag i kommende uge, så håber du kan vente lidt (:

  Unknown ._.
  1 years ago
  Lyder virkeligt fedt :), det er helt iorden, kender til det med at have et stramt skema :), så du tager selvfølgeligt bare den tid du skal bruge :) Glæder mig til at se det :)))
  Zalo
  1 years ago
  1 Like
  Hvor er det bare skønt at høre! Hav en god ferie! (;
 • Unknown ._.

  mumbled "Sell out, i don't knowww :3"

  1 years agoReply

  Yes, så har jeg ligesom taget mig sammen!! Jeg har i lang tid ikke rigtigt haft nogle ideer, men her på det sidste har der været plenty of them. Hvilket er mega skønt! :3 Jeg elsker at skrive, og især når det er noget jeg virkeligt bare har tænkt på i laaang tid.

  Yes, Jeg ville egentligt bare hører, om i måske ville gøre mig den major tjeneste at tjekke det ud, selvfølgeligt forventer jeg ikke i vil læse med men ja øhh..

  Håber i vil kigge det første kap igennem, og fortælle mig hvad i syntes :) Det ville betyde mega meget :)

  Knus og Kram :)

  Btw den hedder: IDIOT :)
Loading ...