FemaleDenmarkMember since 8 Feb 12Age 21Last online 3 years ago

 • The Black Violet
  Supergode digte, som jeg følte mig utrolig meget jordnær med, som om det hele befandt sig omkring mig. Billederne, forestillingerne, ordene der udløste tusindvis af andre. Digtene er simple, men ordene bærer så meget mere. Jeg elsker, elsker, elsker digtet "Viljen" og hvis det var en forestilling på en scene, ville jeg både klappe og stille mig op når det sluttede, intet mindre. Det er perfekt.
  Kæmpe stort like fra mig, og jeg sætter det også på favoritlisten, da det er for smukt til at jeg kan give slip på oplevelsen. Jeg gemmer det, så jeg kan læse det igen :)
  Ny dag, nyt liv
  Ny dag, nyt liv
  1816
  21
  51
  Et par digte om livet. - Mit bidrag til Lyrik-konkurrencen. Så like, kommenter og favoriser :)
  Signe J.
  7 years ago
  Årh tusind tusind tak, for din store ros! Der er intet bedre end at få ros for sit arbejde. :) Du skal have stor tak!
 • The Black Violet
  af de digte jeg har læst fra den anden movella og den her, er de her nok mine yndlings! De er fantastisk gode og mysteriske. Dystre. Ordvalget er ligesom de andre ufattelig godt, og det skaber en masse karakter.
  Jeg kan blive ved med at læse dem, ord for ord, sætning for sætning, så gode er de :D super godt arbejde, like fra mig
  Se på mig, se på os
  Se på mig, se på...
  417
  10
  8
 • The Black Violet
  Jeg har aldrig været særlig god til at forstå danske digte, det må jeg indrømme. Digte har bare generelt aldrig været min stærke side, især ikke hvis jeg skal skrive dem selv. Og fordi jeg er så elendig, kan det kun irriterer mig når jeg læser andres - de kan kun være bedre end mine. Dine her så til gengæld femhundrede gange bedre! Og irritationen er mere en positivt ting end negativt, så bare rolig!
  Dit ordvalg er præcist udvalgt (ser det i hvert fald ud til) og det giver dine digte en hel masser liv og personlighed. Jeg kan ikke komme med noget kritik, og det er måske fordi jeg ikke ved så meget om digte, eller fordi de bare er så gode at de er fejlfrie :D
  Amor & Psyche
  Amor & Psyche
  526
  10
  10
  Et kort digt jeg har skrevet i mangel af bedre - inspireret af et vigtigt budskab, (for hvem er vi uden solid støtte hjemmefra?), og min eksamensanalyse af en Smirnoff reklame.
 • The Black Violet
  Jeg ved ikke hvad det her er for en genre, hvad det er for et spil du har gang i med ordene, men JEG ELSKER DET! Det hele er meget poetisk, men jeg vil alligevel ikke kalde det et digt.
  Sproget er simpelt, men meget stærkt så det er langt fra kedeligt at læse. Super godt, du får et like fra mig :D
  Frihed
  Frihed
  124
  16
  16
 • The Black Violet
  Traileren er virkelig god, elsker sangen ! ;) Prologen er også fin og beskrivende for historien. Har sat den på favoritlisten så jeg kan læse teksten når den kommer !
  Inside of me
  Inside of me
  1565
  23
  50
  Caroline er 13 år gammel, bor i USA, og allerede godt på vej til at blive professionel danser. Hun danser i ALDC, Abby Lee Dance Company, som er et af de bedste i landet. Der er op og nedture, og for en...
Loading ...