FemaleDenmarkMember since 14 Mar 14Last online 18 minutes ago

Altid med alt for mange idéer og historier, men det er sådan, jeg fungerer bedst. Det eneste jeg mangler er tid.

Pt. nedprioriterer jeg mine historier herinde. Til dels skyldes det, at jeg er ved at tage min skrivning mere seriøs, men det skyldes nok også, at der er en del i privatlivet, som sejler. Når jeg får et liv igen, vender jeg nok stærkt tilbage. Indtil da må I alle have det rigtig godt!

 • Historietøsen

  mumbled "Tre års krise ... men måske er jeg tilbage igen :-) "

  2 Likes
  Hey, som overskriften siger, har jeg været ramt af den vildeste skrivekrise i snart tre år. Hold nu op, hvor har jeg bare ikke haft et hoved, som har kunnet formulere noget som helst, men jeg begynder at være dér, hvor det er sjovt at være mig igen. Jeg har i årenes løb nogle gange TROET, at jeg var tilbage, men den her gang er den vist god nok ;-) For det første kan jeg skrive. Ikke bare sølle 200 ord, som jeg siden sletter efter uendelige redigeringer, men skrive som i at få 500+ ord ned på 20 minutter. Jeg kan også have gang i mere end én historie ad gangen. Sådan fungerer min skrivning bedst. Det har den altid gjort, selv om det selvfølgelig betyder, at jeg bruger længere tid på at få en historie færdig ... det jeg egentlig vil sige med denne mumbles er, at I ikke skal blive overraskede, hvis der måske kommer noget fra mig igen :-) Ligesom mange andre også skriver, er jeg ikke i tvivl om, at en del har glemt mig eller måske slet ikke har lært mig at kende, hvilket jo er helt fair. Jeg har trods alt været fraværende længe, men jeg håber da, at I vil give mig en chance, hvis det er :-) Kærligst Historietøsen (tidligere Tranborg)
  Historietøsen
  1 days ago
  1 Like
  Tak :-) For første gang i tre år lader det til at holde! Har flere ugers skriverier at stole på, så jeg er selvfølgelig i den syvende himmel ;-) god weekend!
  Cecilie Reckendorff
  1 Like
  Velkommen tilbage! Been there too. Jeg håber også jeg er tilbage, selvom det er lidt sårbart at sige, for jeg har ligesom dig også haft de der: nu er det tilbage øjeblikke for bare at finde ud af det stadig var det samme. ;) Men god skriveenergi til dig! :D
  Historietøsen
  2 hours ago
  Tak :-) Det er bare det mest frustrerende i verden at være ved at dø af lysten til at slappe af med sine historier - uden at kunne få to sætninger til at kunne fungere optimalt sammen. Men jeg vil også krydse fingre for, at du snart er lige så meget tilbage som mig ;-) Jeg er endelig ved at være helt overbevist, yay! Så god skriveenergi i din retning også <3
 • Historietøsen

  mumbled "To be read-taggeleg"

  2 Likes
  Jeg er så heldig at være blevet tagget af hele to skønne personligheder herinde @[KajsaSchübeler] og @[BeSkydreamer] - tak for taggene ;-) #ToBeRead

  Det er faktisk en halvsvær taggeleg for mig, for er der noget, jeg har rigtig meget af, er det titler på serier og bøger, som jeg rigtigt gerne vil læse, men som jeg ikke har haft tid til at gå i gang med endnu! Så jeg tror faktisk, at I vil få 6 i stedet for 3 titler - nu jeg jo er blevet tagget to gange ;-)

  1: Dødens instrumenter af Cassandra Clare
  - I sin tid læste jeg de tre første og var dybt fascineret af hendes univers og personer. Jeg har endda troligt fulgt med i tv-serien på Netflix, men desværre har jeg aldrig fået læst resten af serien. Det står ret højt på min liste.

  2: Arven af Christopher Paolini
  - Jeg elsker de tre første bøger og har faktisk læst dem hele to gange. Desværre var det inden den fjerde bog udkom, og jeg har aldrig kunnet tage mig sammen til at læse sidste bind! Måske fordi jeg ved, at jeg er nødt til at læse de tre andre først, og jeg ikke har tiden til det, men måske også fordi en kollega var lidt lunken i sin modtagelse, og jeg er bange for at blive skuffet ...

  3: Shadow Falls after dark af C. C. Hunter
  - Jeg læste den første lige efter at have læst de fem andre Shadow Falls, og jeg ELSKER bare det univers!!! Derfor er det vist også snart på tide at få mere at vide om Della

  4: Blodets bånd af Pernille Eybye
  - Som med så mange andre serier starter jeg med at kværne alle bøger, der er tilgængelige i serien, men så snart jeg skal vente på et bind eller flere, kommer jeg væk fra universet, og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg er nødt til at læse serien forfra ... og tiden er begrænset. Så derfor kommer der tit andre bøger ind fra højre, som bliver opprioriteret. Men den her serie vil jeg rigtig gerne have læst.

  5: Som Pesten af Hanne-Vibeke Holst
  - Fordi jeg startede den for over et halvt år siden og ved, at det er en bog for mig. Desværre er jeg bare ikke sådan helt vild med, at alle par i bogen, jeg har mødt indtil nu, er utro. Hvis ikke begge parter så kun den ene, og utroskaben fylder bare for meget. Jeg er mere til lyserød og lykkelige slutninger ;-)

  6: Rose-bøgerne af Roger Lea MacBride
  - Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har læst den her serie, siden jeg faldt over første bind i folkeskolen ... men jeg har endnu ikke fået læst ottende og sidste bind i serien!!! Jeg ved ikke hvorfor ... men jeg har et eller andet med serier underligt nok ... Andre der også har det sådan?

  Anyway, jeg tagger følgende til at dele tre bøger, som I glæder jer til at læse, men som I ikke har fået læst endnu:

  @[Always]
  @[replique]
  @[Oh_Darling]
  #Always...
  1 years ago
  Ptw. Shadow falls er også AMAZING
  Historietøsen
  1 years ago
  @[Always] Velbekomme ;-) Og ja, jeg har jo været helt forelsket i de tidligere bøger i serierne, så de skal så meget læses!! Er faktisk så småt i gang med første Della-bog igen. Havde glemt, hvor god den også er!! Spændende og umulig at lægge fra sig!!

  @[Queen Sun] Accused Kings - hvem har skrevet den? For ja, jeg elsker historiske romaner på alle måder, har det vist sig ;-) Elsker historie, selv om jeg er en dør til at huske årstal og begivenheder, ha ha. Men tak for forslagene! Vil se lidt nærmere på det i morgen, når jeg kommer på arbejde og muligvis har titlerne inden for rækkevidde ;-)

  Er misundelig på din hukommelse ... min egen er elendig. I hvert fald langtidshukommelsen. Min hjerne er lynhurtig til at smide alt væk, der ikke længere er aktuelt. Ved ikke, om det er en ren overlevelsesmekanisme affødt af, at jeg jo egentlig er informationsspecialist og derved næsten dagligt drukner i informationer ;-) men jeg kan huske en masse aktuelt. Alt andet forsvinder ... suk. Derfor er jeg også nødt til at læse serier til ende, fordi jeg ellers aldrig kommer tilbage til dem igen, desværre.

  Angående Eragon-serien ... jeg havde også noget for Nasuada og Murtagh ;-) Dem glæder jeg mig til at læse om igen <3 Så jeg skal nok få dem læst. De står ret så meget fremme på min reol, så måske bliver det et 2019-projekt ;-) 2018 er vist allerede fuldt besat!!!
  Queen Sun
  1 years ago
  1 Like
  Det er en fransk gut, der har skrevet dem. Maurice Duron, mener jeg han hedder ^^. Elsker nemlig også historisk fiktion og historiske romaner xD.
  Nå ja, hvis det ligger i dit arbejde at kunne huske en masse aktuelle ting, giver det vel mening, at det er korttidshukommelsen, der er bedst xD.
  Det lyder som en god ide ^^.
 • Historietøsen
  Uhhh de danskvestindiske øer? Og jeg gætter udelukkende på det pga. 100 års jubilæet, som jeg ved lidt om, fordi min far næsten lige har løbet marathon på øerne ;-)
  Bøgernes Prinsesse
  1 Like
  Det gætter jeg også på :) Der er vist ikke rigtig andre dele af danmark der er så varmt?
 • Historietøsen
  Nu har jeg lige læst dem begge (det der er indtil videre). Det er virkelig en fascinerende tanke! Glæder mig til at læse videre :-)
  Englen - part II
  Englen - part II
  6
  379
  13
  Hvordan ville vores samfund se ud når mennesket lever i en kontant kamp mod vejret? Når alt vi har er frygten for, at den næste naturkatastrofe bryder igennem Værnet? Religionen betyder alt nu. Den eneste...
  BeSkydreamer
  1 years ago
  Du har fuldstændig ret, tror bare jeg skal have samlet mine tanker omkring denne historie og få det udført. Jeg overvejer mange lidt dristige muligheder og det bliver spændende om det er noget jeg kan udføre eller blot skal lade være med at have med.

  Du er mega godt med! Din stats på campnano er jo virkelig god. Måske skulle jeg låne lidt af din energi ;P Men jeg kan godt lide din plan og jeg har faktisk overvejet at sætte mit mål ned til de 15.000 da det nok er mere realistisk. Jeg håber du får tid til at skrive endnu mere ;D
  Historietøsen
  1 years ago
  Uhhhh, hvordan dristige? Spændende ;-) Kender godt det med at have fokus lidt for meget på én historie, selv om den anden kalder! Du skal nok få held med det :-)

  Ha ha, jeg er først kommet efter det i dag. Og min energi er først kommet tilbage de sidste par dage, så jeg er ikke helt klar til at skulle undvære den igen ;-) Men hvis det kan smitte, er du mere end velkommen, ha ha.

  Du ændrer bare dit mål, hvis det er det bedste for dig. Jeg ser nogle gange nogen, som sætter så høje mål, at de skyder sig selv i foden. De stresser nærmest allerede fra begyndelsen af over, at de aldrig når det mål ... og ender nærmest med ikke at få skrevet noget som helst. Så hellere sætte et lavere mål og overskride den så meget, at man bliver høj af, hvor sej man er ;-)

  Og tak, jeg har været alene hjemme hele dagen. Mine drenge er ude i svigerfamiliens sommerhus for at hjælpe med at klippe hæk. Jeg har så travlt med vasketøjet, støvsugningen og børneværelserne. Der skal holdes fødselsdag flere gange i næste uge, så må hellere snart i gang igen ;-)

  BeSkydreamer
  1 years ago
  1 Like
  Modige. De kører lidt på grænsen. Vil ikke helt afsløre hvad, fordi så bliver det ikke så overraskende at læse. Men de relaterer sig meget til religion. Det har faktisk været rigtig sjovt at 'lege' med religionen så meget i denne her historie. Jeg er kraftig inspireret af inuitterne og sharmanisme. Hvor ekstrem deres religion er er virkelig fascinerende. Så ville udsætte vores kristne religion for samme ekstremitet.

  Hvis bare der fandtes en virus som fik en til at skrive ustandseligt. Det ville blive et hit XD

  Ja. Det har jeg også gjort. Tror det er mere overkommeligt. Så må jeg bare se om jeg kan slå mig ekstra løs og få skrevet ekstra 5.000 ord :D

  Ih hvor skønt! Men ja. Der er også andet som skal ordnes. Det har jeg også fundet ud af efter jeg er flyttet hjemmefra. I starten havde jeg slet ikke tid til andet end skole og pligter hjemme. Nu hvor jeg har fundet et rytme i mit hjem er det nemmere at finde tiden til at skrive ;) Krydser fingre for at vi begge får skrevet løs og nået målet ;D
 • Historietøsen

  mumbled "Nanowrimo"

  Hey, er der andre herinde, som har vilde skriveplaner i denne måned? Jeg har en cabin, hvis nogen er interesserede :-)
  BeSkydreamer
  1 years ago
  1 Like
  Ja, tænker det vil være meget overkommeligt, nu hvor jeg intet skal ud over at nyde at jeg har sommerferie XD
  Så må vi se om vi begge får nået det 20000 ;)
  Historietøsen
  1 years ago
  Vi må have lavet en eller anden form for aftale, som vi kan holde hinanden op på ;-)
  BeSkydreamer
  1 years ago
  1 Like
  Det må vi! De 20.000 ord skal da bare nåes! :D
Loading ...