FemaleDenmarkMember since 29 Jul 13Last online 3 years ago

"Det kan godt være, at jeg er 18 år, men indeni føler jeg mig stadig som en 16 årige pige, hvilket gør vores aldersforskel lidt mindre, men selv hvis jeg følte mig som en på 18 ville jeg være ligeglad. Celina er en lille sød pige på 14 år, og med lille, så mener jeg lille. Hun er ikke særlig høj eller bred, hvilket betyder, at hendes krop ikke rigtig matcher med størrelsen af hendes hjerte. Celina er en humørbombe. Hun er altid glad, og at kunne sige det efter at have mødt hende irl i 4 minutter er ret vildt, men også fuldstændig rigtig. Man bliver altid i godt humør af at skrive med hende, og har man en dårlig dag, så er hun der. Jeg husker tydeligt, hvordan en glad lille pige kom hoppende hen til mig ude foran Parken i Køvenhavn. Efter at have ledt efter hinanden i noget tid, så fandt vi endelig hinanden, og jeg fortryder det ikke. Jeg kan kun se frem til vores næste møde, hvilket dog vil være over 4 minutter. Nok omkring 48+ timer. Det bliver så hyggeligt!
Ikke nok med at Celina har et stort hjerte, et sødt smil og en forfærdelig god humor, så har Celina et stort talent. Jeg kan ikke huske, hvordan Celina og jeg kom til at skrive sammen, men det gjorde vi. En lille fangirl var, hvad hun var. Hun havde en masse ideer til at skrive, og der var én ide jeg blev helt forelsket i. Det var også sådan, at jeg fik øjnene op for Celina. Jeg læste hendes historier, og det gik op for mig, at hun faktisk var rigtig dygtig. Dog var jeg lidt tilbageholdende i starten omkring vores elskede historie - Tragic, da jeg ikke kendte Celina SÅ godt igen - så hvad nu hvis det blev en stor fiasko? Well, man må tage nogle chancer i livet og at sige ja til at skrive den historie med Celina var nok et af mit livs bedste valg. Ikke kun fordi historien er blevet et totalt hit, men fordi Celina er en fantastisk veninde, som jeg er i kontakt med hver dag. Dog er der en ting jeg synes Celina mangler lidt mere af, og det er fans, og folk der ser på hende med respekt. Nu kender jeg Celina ret personligt, og jeg ved, hvordan nogen kan være overfor hende, og det gør ondt i mit hjerte. Det kan godt være Celina bor på Fyn, tyve minutter fra Odense faktisk, men det betyder ikke, at der ikke sidder nogen bag en skærm på Fyn, og tager tingene til sig. Celina er nærtagende, hvilket jeg har fuldstændig respekt for, selvom jeg en dag håber hun bliver hardcore og ligeglad med ligegyldige folk - men det har vi seks år at få lavet om på - og ja, seks år, for så bliver Celina 20 og er voksen, og er sikkert pisse rig og kendt på grund af hendes talent. Så ja. Jeg har aldrig været til daddy kinks eller sådan noget, men jeg føler lidt, at jeg af og til har et ansvar for Celina, så behandle hende ordentlig, heheheehehe, og giv hende credit for det hun laver, for jeg ved Celinas store drøm er at få anerkendelse - så Celina.. tro på det. Jeg tror på dig, og jeg elsker dig. Jeg ved, hvad du er i stand til, og jeg ved du en dag bliver stor - og jeg vil stå lige bag dig med flag og balloner, for det er det venner gør, de er der for hinanden, og jeg vil altid være der for dig. <3"
- Thea HS

 • xxCelinaxx
  5 years agoReply
  den bliver et hit mussi <3 #proud
  Shortcut {1D}
  Shortcut {1D}
  13.2k
  237
  59
  "Mit navn er Kendall Tomlinson. Jeg kæmper for at komme igennem mit sidste år i High School, men ikke på samme måde, som alle andre. Mine kraktere er gode, og jeg kommer altid til tiden. Jeg har ikke haft...
 • xxCelinaxx
  6 years agoReply
  Hej alle.
  Både Thea og jeg undskylder ufatteligt meget for den virkelig lange ventetid.
  Vi har begge haft nogle personlige problemer, som simpelthen blev nødt til at blive taget hånd om - og det krævede at vi skurede ned for movellas i lidt tid.
  Dog regner vi med at komme stærkt tilbage snart.
  Endnu engang: undskyld, vi håber i forstår.
  Tragic ~ 1D
  Tragic ~ 1D
  100.3k
  560
  770
  En ferie var, hvad de havde fortjent efter at rejse verden rundt. En lille rolig ferie i Thailand var hvad de havde planlagt, og det ville have gået efter planen, hvis man selv kunne styre naturen - men...
 • xxCelinaxx

  mumbled "NY FANFICTION"

  6 years agoReply
  2 Likes
  Heyyy guys - jeg har lige publiceret en ny fanfic, som jeg virkelig har været nervøs over. Har aldrig selv afsluttet en historie, men har sat det som mit mål i år, at færdiggøre den - om folk læser med eller ej.
  Udover det vil jeg gerne sige tusind tak til @[Thea HS] og @[CecilieM] for hjælp med historien!
  xx
  CecilieM
  6 years ago
  EXITED
  xxCelinaxx
  6 years ago
  @[Josefine Lyng] Remember :))
  M.K.F
  6 years ago
  Glæder mig til at læse den, Celle ;)
 • xxCelinaxx

  mumbled "ny bio - af thea"

  6 years agoReply
  1 Like
  Hej alle sammen.
  Jeg ved ikke om nogle af jer har opdaget det, men jeg har fået en ny bio herinde. Søde @[Thea HS] har skrevet den, og årh begyndte at græde da jeg læste den.
  Som hun også skriver, er der en ret stor aldersforskel på os, men tror virkelig aldrig jeg har mødt nogen over nettet, som jeg bare kunne så godt sammen med, som jeg kan med Thea. Vores korte møde var helt klart noget jeg aldrig glemmer - og jeg ser frem til mange flere møder frem over.
  Det korte af det lange: jeg har fået ny bio og jeg elsker min theamus, ok?

  elsker jer - tak fordi i læser med <3
  xx
 • xxCelinaxx

  mumbled "5sos koncert med Thea? Ja tak."

  6 years agoReply
  4 Likes
  yayyyyyy, så kommer de endelig til dk!
  I fatter ikke hvor glad jeg er! Efter at have været fan i to år, er dette virkelig ventetiden værd! (så lad os håbe jeg får billetter - ellers er det sur røv)
  men ja: som overskriften siger, ser det ud til, at mig og thea tager afsted sammen - dog er intet planlagt, og kan godt nå at ændre sig

  men hallo guys 5sos OG thea - kan det blive bedre? Nej!

  Nå men.. nu vil jeg begynde på næste kapitel til Tragic, da det sidste var ret kort :)) GLÆD JER!
  Camilla307
  6 years ago
  Har fået billetter :D
Loading ...